aplicatii

aplicatiiAplicatiile sunt cele mai placute trasaturi ale unui telefon inteligent, de genul smartphone-urilor pe care le detine de acum toata lumea. Aplicatiile de pe telefon ne ajuta sa vedem unde suntem, functioneaza ca GPS, ne ajuta sa facem poze reusite, sa citim, sa aflam lucruri noi despre orice si sa ne educam in permanenta.

Mint

Economisirea de bani este si va fi mereu o problema mare atunci cand esti la liceu sau la facultate. Chiar si cei care isi cheltuie banii in mod simplu, observa ca economii lor dispar undeva in neant si nu mai au nimic la jumatatea lunii deja. In acest caz, se pot folosi de aplicatia Mint pentru a-si urmari cheltuielile, a seta scopuri financiare si a-si controla bugetele in functie de banii pe care ii au.

Poti urmari si monitoriza informatiile din conturile in lei sau euro, investitiile facute, imprumuturile acordate si multe asemenea lucruri ce tin de bani. Cine stie, poate ca aceasta aplicatie chiar te va ajuta sa iti eliberezi datoriile ca student inainte de absolvire.

Evernote

Probabil ca cea mai buna aplicatie ever, aplicatia Evernote este extrem de populara printre elevii care cauta anumite lucruri pentru studiile lor. Oricine poate sa creeze notite prin colectarea de informatii din diferite surse intr-un singur loc. Poate chiar sa stocheze si sa categorizeze notite de mana, cum ar fi listele de facut si de verificat, dar si informatii de lecturat, pastrand in  acest timp toate informatiile esentiale la degetul tau mic.

De vreme ce informatia este stocata in cloud, este atat de simplu de accesat din orice loc te-ai afla. designul sau simplu si compatibilitatea cu cele mai multe dispozitive, face din aceasta aplicatie ceva atat de placut de utilizat. De vreme ce varianta gratis este suficienta pentru cele mai multe dintre sarcinile de lucru ale unui elev de rand, poti opta totusi si pentru varianta premium la 45 de dolari pe an.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *