husa telefon

Telefoanele mobile sunt un rau necesar in activitatile fiecaruia dintre noi, astfel incat avem nevoie de acestea in fiecare zi din viata noastra, intrunind mai multe functii practice de utilizare, incepand de la alarma de trezire si pana la apeluri si mesaje sau conferinte video.

Atunci cand suntem prea conectati cu aceasta era a tehnologiei avem tendinta de a ne lasa absorbiti de internet si ne refugiem din ce in ce mai mult in mediul virtual, motiv pentru care ne facem conturi pe retelele de socializare pentru a fi in contact permanent cu cei apropiati. Ideal ar fi sa ne gandim si la o modalitate prin care ne putem acoperi telefonul atunci cand acesta cade prada hotilor, incat a fi capabil de a urmari un numar de telefon pe o harta in timp real poate fi o secventa dintr-un film de spionaj.

Ceea ce a fost candva doar o tehnologie disponibila exclusiv pentru fortele armate si pentru alte agentii guvernamentale este acum disponibil pentru omul de rand care detine un telefon de tip smart. Telefoanele cu GPS pot fi acum locate in masura in care se pot depista cu ajutorul unui software potrivit, care permit ca acestea sa fie urmarite de un sistem de navigatie si localizare.

Urmarirea telefonului mobil

Siguranta unui telefon este data in primul rand de accesoriile pe care acesta le are, incepand de huse de protectie si folii pentru ecran si finalizand cu aplicatiile de localizare ale telefonului. Cea mai buna husa Samsung Galaxy Note 3 online ofera garantie telefonului tau in masura in care alegi corect si materialul din care aceasta este realizata. Culorile si caracteristicile husei pentru telefon trebuie sa fie principii esentiale in achizitionarea celei mai durabile huse pentru telefonul tau.

O intrebare buna care se pune este cea care se refera la urmarirea numarului de telefon mobil prin intermediul GPS-ului, mai ales ca majoritatea telefoanelor au instalate cipuri GPS. Aceste cipuri primesc semnale de la reteaua de telefonie mobile, din mai multe puncte si pot fi accesate de pe un cont online pentru a determina matematic locatia telefonului mobil. Pentru a oferi informatii cu privire la locatia telefonului, acesta trebuie sa fie echipat cu un software special, ce permite trimiterea de informatii la un server web la distanta, de unde se poate urmari locatia direct de pe un calculator.

Desigur, nu se poate urmari telefonul unei persoane, fara acordul acesteia, dar este un element cheie atunci cand vrei sa afli locatia telefonului, in cazul in care acesta ti-a fost furat sau l-ai pierdut.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *