gatit

Una din cele mai importante forme de a ne face parintii fericiti este sa ne asumam unele responsabilitati ale casei, incat de mici copii invatam cum sa ne curatam singuri papucii sau sa ne spalam jucariile. Cu timpul ajungem sa inelegem ca unele dintre aceste activitati chiar sunt consumatoare de energie, motiv pentru care este indicat sa mai luam din atributiile parintilor.

Curatenia de sarbatori

Pentru a nu o lasa pe mama singura cu intreaga curatenie de sarbatori, este bine sa ne organizam in asa maniera incat fiecare din membrii familiei sa isi asumele unele activitati de curatenie sau fiecare sa se ocupe de o camera in parte. Asta poate insemna stergerea geamurilor, batutul covoarelor, spalarea covoarelor, stersul prafului sau curatarea peretilor.

Plimbari de weekend

Chiar daca avem un grup de prieteni foarte mare si nu stim cum sa ii facem fata, ideal este sa alocam si un timp cu parintii, incat ii putem ajuta la cumparaturi, pentru a nu ii lasa pe acestia sa se suprasolicite si sa oboseasca repede. O plimbare de weekend ofera posibilitatea parintilor sa ne cunoasca mai bine si sa vada ca suntem oameni generosi, asa cum ne-au invatat de mici copii.

O zi de relaxare pentru parinti

Ce ar fi sa preluam din activitatile pe care acestia le realizeaza zi de zi si implica pregatirea mesei, aranjarea acesteia si spalatul vaselor?! Probabil ca ar fi o relaxare si pentru ei sa stie ca dorim sa ii facem mandri prin actiunile noastre. Indicat este sa luam unele din aceste sarcini pe umerii nostri si cel putin o data pe sapamana sa ne ocupam de cina sau de desert. Acum ca internetul ne ofera posibilitatea de a realiza un fel de mancare in pasi simpli, este ideal pentru a ne surprinde parintii cu ceva placut ochiului si stomacului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *