Sa monitorizezi activitatea celor care fac parte din echipa ta, din firma ta este o maniera de a tine totul sub control. Inseamna sa detii fraiele afacerii pana la urma. Iti este mai usor sa faci asta insa nu si cand este vorba de monitorizarea la distanta. Asa ca s-au inventat acele aparate si sisteme care sa permita monitorizarea pentru orice tip de masina. Acestea le vei gasi la Cargo Track.

Chiar si daca ti-ai dori nu ai avea cum sa faci toate drumurile si toate treburile pe cont propriu, ca si sef. Asa ca delegi, pe unul sau pe altul, in functie de ocupatia pe care o au in firma ta. Plecare ar putea sa iti dea emotii, avand in vedere ca nu mai ai control asupra angajatului si implicit asupra masinii pe care o conduce. Una peste alta, nevoia de monitorizare se intelege. Asadar, Cargo Track ofera solutii din acest punct de vedere, insemnand monitorizari diverse.

Care ar putea fi temerile cand un angajat face o cursa, fie ea interna sau externa? Sa provoace daune insemnand o livrare intarziata sau sa declare un cu totul alt consum de combustibil, tinand cont de beneficiul propriu. Insa astfel de probleme dispar cand se instaleaza sistemele de monitorizare pe un autovehicul.

Pe scurt spus, un sistem de acest gen monitorizeaza complet. Spre exemplu se monitorizeaza combustibilul si se calculeaza in timp real care este consumul, ceea ce nu mai permite unora sa poate fura, spus la propriu. De asemenea, un sistem de monitorizare inseamna supravegherea completa a unei masini.

Poate ca nu toate situatiile sunt pe atat de grave pe cat se spune. Poate ca angajatul tau nu are intentii atat de rele insa ar putea oricand si sa faca exces de zel. Ce inseamna asta. Exista o lege care prevede ca un sofer de cursa lunga sa faca pauze la anumite intervale. Asta ajuta al prevenirea unor accidente. Unii se gandesc mai bine sa termine cursa rapid si sa ajunga acasa mai repede doar ca o clipa poate schimba tot. Asadar, un sistem de monitorizare este cel care arata in timp real care este ruta unei masini, incotro se indreapta, care este pauza si cand se pune in miscare. De fapt fiecare pas inseamna o posibilitate de a se urmari totul.

Ba chiar mai mult decat atat, aceeasi sursa insemnand Cargo Track ofera si sansa de a scuti pe soferi de anumiti pasi in calatorie. Spre exemplu taxa de drum in Ungaria se plateste fara opriri si situatii care sa deranjeze, sa incurce, nestiind limba si tot asa.

Intr-o varianta moderna de monitorizare, sistemele de supraveghere prin GPS sunt utilizate de Cargo Track pentru ca fiecare client si doritor sa gaseasca in asta solutia optima pentru controlul unor cheltuieli. Asta aduce un beneficiu atat pentru cel care detine fraiele unei afaceri cat si pentru cei care lucreaza in cadrul firmei. Se aplica principiul corectitudinii mai mult ca niciodata. Se aplica regula vazutului chiar si la distanta a fiecarei miscati.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *