Cantarele industriale sunt indispensabile in numeroase industrii si domenii de activitate. Ele sunt folosite in special pentru cantarirea materiilor prime sau a produselor finite. Cantarele au diferite dimensiuni si capacitati care se adapteaza unor nevoi variate, Master Tech oferind de la cantare din beton pentru camioane, la cantare tip carlig sau cantar rutier tip bascula.

Cum de cele mai multe ori sunt utilizate in mediul exterior, expuse unor conditii nefavorabile, echipamentele de cantarire trebuie alese cu grija, pentru a evita furnizarea de date inexacte sau defectarea rapida a cantarelor. In plus, dupa inlocuirea unor componente esentiale ale cantarelor, acestea trebuie verificate metrologic. De aceea, pentru a veni in intampinarea dumneavoastra Master Tech va pune la dispozitie servicii de mentenanta, reparatii si verificari.

Sursa:master-tech.ro/

Modernizarea cantarelor mecanice de tip pod bascula inseamna transformarea unui cantar mecanic intr-un cantar electronic prin reutilizarea anumitor componente, mai exact fundatia si receptorul de beton.

Exista mai multe avantaje pentru care sa apelati la aceasta tehnica. In primul rand, costurile sunt mai mici comparand cu instalarea unui curent noi. Astfel, puteti economisi pana la 50%. In plus, eliminati erorile datorate parghiilor si cutitelor si aveti posibilitatea conectarii la un sistem de calcul si a unei imprimante pentru eliberarea tichetelor de cantar.

Master Tech propune o solutie care foloseste 8 celule de cantarire amplasate fix in locul cutitelor vechi. Aceasta presupune schimbarea completa a limitatorilor originali, amplasati la capetele cantarului.


Desi exista si modenizari care folosesc 6 celule, solutia Master Tech are mai multe beneficii, principalul avantaj fiind fapul ca deformarea structurii de rezistenta ramane aceeasi, iar celulele pastreaza pozitia cutitelor.

Semiplatformele nu se sudeaza la mijloc, operatiune deloc facila dn cauza pofilelor care nu mai sunt noi, iar celulele nu se afla amplasate pe imbinare, fapt care putea duce la erori de cantarire. Limitatorii originali se inlatura complet intrucat, de cele mai multe ori, nu mai pot fi reglati corespunzator, iar in locul lor se monteaza limitatori longitudinali si transversali pentru fiecare semiplatforma in parte.

Daca doriti cresterea capacitatii cantarire de la 50 la 60 de tone, acest lucru se face prin intarirea structurii de rezistenta, si nu doar prin programarea indicatorului de greutate.

Solutia Master Tech foloseste opt celule de cantarire amplasate sub un cadru metalic confectionat folosind o buna parte din profilele ce formeaza parghiile vechiului cantar. Exceptie facand doar sitatiile in care acestea sunt ruginite excesiv. Pe acest cadru se sprijina cele 4 dale de beton. Ca si in cazul modernizarii cantarelor cu dale transversale, limitatorii de deplasare sunt inlocuiti complet.

Cantarele auto industriale reprezinta coloana vertebrala in numerase industrii. Indiferent ca afacerea dumneavoastra se concentreaza pe livrare, producere sau distributie de bunuri, veti avea nevoie de cantare auto industriale care sa aduca rezultate corecte si precise.

Unul dintre cele mai importante este alegerea unui cantar adaptat nevoilor specifice ale fiecarei afaceri. Master Tech ofera o gama larga de cantare performante si va ajuta in procesul de cantarire, reparatie si mentenanta si va ajuta in gasirea solutiei ideale, personalizata pe nevoile firmei. Cateva intrebari cheie pe care ar trebui sa vi le puneti inainte de la alege un cantar auto sunt legate de tipul de mediu in care va fi expus respectivul cantar, maximum de greutate al vehicolului si a incarcaturii care trebuie cantarita si de frecventa cu care trebuie mutat cantarul.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *