termostat

Oricat ne-am dori de mult, iarna nu vine numai cu sarbatorile deosebite si cu momente de magie memorabile. Temperaturile scazute ii sunt specifice, iar acestea ne sperie atunci cand stim ca nu am pus la punct sistemul de incalzire din locuinta. Fie ca acesta risipeste prea multa caldura, fie ca facturile care vin sunt coplesitoare, ne dorim sa gasim o solutie rentabila, care sa ne ofere atat confort termic, dar si linistea ca ne vom descurca si pe partea financiara.

Cred ca marea majoritate are o oroare de facturile uriase de pe timp de iarna, dar, ca oricine, ar dori sa identifice acea metoda prin care toate pierderile de caldura si dezavantajele produse de sistemul de incalzire sa fie atenuate macar. Pentru ca nu e convenabil nici ca toata iarna sa stai imbracat in pulovere sau in paturi pentru a face economiii, in randurile urmatoare o sa iti prezint rolul termostatului in locuinta, precum si motivele pentru care ar trebui sa te intereseze o astfel de investitie.

Termostatul pentru locuinta – solutia pentru o iarna calduroasa

Vorbim despre acel dispozitiv care te ajuta sa treci iarna cu un consum rentabil de combustibil si un cost rezonabil la facturi – exact ce ai nevoie. Pe piata gasesti o multime de astfel de sisteme, cu mai multe sau mai putine functii si programe. Spre exemplu, gama de termostate inteligente Salus are un principiu de functionare simplu. Trebuie sa montezi dupa indicatii dispozitivul, sa tesezi orarul de functionare pentru centrala, alaturi de temperatura optima, respectiv pe intervale de timp daca alegi un model mai performant.

Rolul termostatului este de a te ajuta sa reglezi si sa mentii o valoare constanta a temperaturii in interior, astfel incat familia ta sa treaca peste iarna beneficiind de cele mai bune conditii. Avantajele de care ai parte cand te orientezi dupa termostate inteligente Salus consta in posiblitatea de a seta valori diverse, in intervale de timp diferite, precum si oprirea centralei la anumite ore. Altfel spus, termostatul reprezinta o investitie avantajoasa si poate fi cea mai la indemana solutia de economisire.

Gasesti atat modele cu fir, cat si wireless. Prima varianta este potrivita mai mult daca ai un buget limitat de investit in acest sens, insa asta nu inseamna nicicum o calitate mai scazuta. Termostatele fara fir prezinta un avantaj in plus fata de prima varianta, si anume ca le poti instala in orice incapere fara a incarca sau a fi nevoit sa maschezi cablul poate inestetic.

De asemenea, este categoria care iti permite sa faci reglajele la centrala si de la distanta. Asadar, daca obisnuiesti sa petreceri o mare parte a timpului departe de locuinta, termostatul poate fi accesat printr-o aplicatie mobila de pe un diszpozitiv cu conexiune la internet. Este o varianta preferata de tot mai multi pentru ca este mai confortabila.

In situatia in care doresti sa aduci un plus de modernitate locuintei, un astfel de termostat poate fi folosit astfel. In general, ai de ales intre alb si negru, dupa preferinte, design-ul fiind unul modern de asemenea. Modelele cu afisaj digital sunt de departe o optiune potrivita pentru tine, insa si modelele clasice, cu buton rotativ ar putea sa fie pe placul tau. Gusturile nu se discuta.

Te invit sa intri pe saluscontrols.ro pentru a afla mai multe despre gama de termostate inteligente Salus si pentru a comanda modelul pe care il consideri adecvat nevoilor tale.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *