Cani personalizateCani personalizate

Cand cunosti o persoana foarte bine sau te afli in pana de bani – ori, de ce nu, o combinatie intre aceasta doua – gandul iti zboara la un cadou personalizat. Daca nu ai bani, e clar ca nu te poti apropia prea mult de magazinele din care ai vrea sa-i cumperi ceva persoanei dragi. Daca o cunosti foarte bine, adesea doresti sa-i oferi un cadou care sa arate cat de bine va cunoasteti si sa simbolizeze prietenia voastra – probabil ca este si un pic de vanitate si aroganta in acest gest, de genul: „Uite cat de buni prieteni suntem noi, voi restul nu aveti sanse”. Nu, doar eu? OK.

Totusi, tuturor ne plac lucrurile personalizate, astfel incat o intreaga industrie a ajuns sa se bazeze pe ideea aceasta. Lucrurile au prins un avant si mai mare, ca urmare a faptului ca, spre deosebire de alte domenii, aceasta este foarte accesibila, mai ales ca o presa termica nu costa mult. In ultimii ani au aparut noi generatii de prese pentru transfer termic. Multi producatori cumpara presa transfer termic de la Anemonacom datorita preturilor convenabile, oferind un raport calitate – pret mai mult decat satisfacator, din ceea ce am inteles de la o cunostinta.

Partea buna a unei astfel de prese de transfer termic este ca poti personaliza cam orice – tricouri, sepci, cani, agende etc. Acestea se pot personaliza cu orice idee, de la citate comice sau inspirationale, pana la modele sau imagini din filme sau vedete.

Ideea este tot timpul una salvatoare, mai ales de ultim moment, daca nu ai avut timp sa cumperi un cadou si trebuie in jumatate de ora sa te afli la petrecere deja. Printarea nu dureaza mult deloc, asa ca iesi in avantaj.

Astfel de lucruri iti pot oferi si ocazia sa faci o gluma. Pentru aniversarea unui prieten care s-a nascut in decembrie i-am cumparat CD-ul „Ceremonials” al formatiei Florence and the Machine – insa, asta nu a fost de ajuns. Am mers cu o prietena la un astfel de centru si am printat o imagine cu CD-ul de colinde lansat de Justin Bieber in acel an, pe care am asezat-o deasupra copertei albumului cumparat cu adevarat. Genul de reactie pe care a avut-o prietenul respectiv poate avea impact doar daca ai fi observat-o, mai ales cand a descoperit CD-ul adevarat.

Daca vrei sa-i faci o surpriza placuta mamei poti cumpara o cana cu „Cea mai buna mama”, insa l-ai putea transforma intr-un cadou original prin adaugarea unei fotografii cu ea folosind o astfel de presa. Cine nu s-ar bucura de micul efort depus?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *