logo branduri autologo branduri auto

Fiecare brand auto din aceasta lume, fie ca este din Romania, fie ca este din Coreea sau din America, are cate un logo reprezentativ care are mai mult sau mai putin legatura cu istoricul companiei, cu povestea lansarii acesteia si cu alte aspecte ce tin de respectiova companie auto.

Daimler. Logo-ul pentru Daimler este simplu si elegant, ilustrand acelasi sens al luxului si al elegantei acestui faricant german care este cunoscut in intreaga lume.

Datsun. Brandul Datsun este fabricat si vandur exclusiv in Japonia si se lanseaza si pe piete cum ar fi India. Logo-ul plaseaza brandul in centru  si in fata, fiind uspraexpus peste un grafic u albatru si cu argintiu.

Denza. Cum este primul fabricant auto chinez dedicat noilor vehicule energetice, logo-ul Denza reprezinta valorile de responsabilizare ale companiei indreptate catre natura si societate.

Dodge. Logo-ul pentru acest brand american ilustreaza numele producatorului itr-o simpla insiruire a literelor in cadrul unui sir. Cele doua dungi rosii reprezinta viteza si agilitatea.

Ferrari. Acest faricant auto exotic italian foloseste pentru logo-ul sau un cal care se ridica pe doua picioare, de obicei introdus in centrul unui dreptunghi galben. Acelasi logo cu cal a fost odata aszat pe partile laterale ale unui mare avion italian de lupte.

Fiat. Logo-ul producatorului auto Fiat cu rosu si argintiu  are legatura cu radacinile retro la fel de bine ca si stilul sau modern si neted.

Ford. Logo-ul producatorului auto Ford este simplu si imediat foarte dd recunsocut: un oval albastru cu numele companiei intr-o insiruire a numelui. O versiune a acestui logo a fost utilizata inca din anul 1927.

GM. Asezarea de litere albe de la logo-ul General Motors reprezinta puritatea companiei, sarmul si integritatea sa. Fundalul albastru indica excelenta si increderea.

GMC. Simbolul acestei companii americane auto este usor de recunosut, inca de cand literele sale GMC au fost introduse intr-o randuire precisa cu culoarea rosie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *