saluscontrols

Unele zone din Europa pot fi cu precadere dispuse la un sezon mai rece, iar altele la un sezon mai cald. Oricum ar fi, ambele perioade de timp necesita fie o incalzire optima in locuinte, fie un aer mai rece, pentru a contracara circulatia aerului, in ambele sensuri.

Cu siguranta, unele  locuinte se confrunta cu valori variabile ale temeperaturilor pentru camerele detinute, ceea ce inseamna ca este important sa se gaseasca temperatura aerului, care sa fie linistita si confortabila. Principalul scop al echipamentelor comercializate de compania Salus Controls este de a oferi proprietarilor de locuinte si spatii comerciale o alternativa de a obtine caldura pe timpul iernii si racoarea dorita in timpul iernii.

Necesitatea de a instala un termostat ambiental

In aceasta mentiune, cele mai multe aparate de aer conditionat necesita un termostat ambiental. La fel de bine, un sistem termic necesita un termostat de reglare a temperaturii pentru fiecare zona in care caldura isi face simtita prezenta. Pentru aceste doua considerente, site-ul saluscontrols.ro ofera o gama variata de produse si echipamente, printre care termostate inteligente salus it 500 si it 600, sisteme de incalzire prin pardoseala sau controlere pentru pompe, menite sa aduca confortul in fiecare locuinta existenta.

Termostatul de ambient comandat de pe site-ul saluscontrols.ro este responsabil cu reglarea debitului de aer si a temperaturii in interiorul camerei. De aceea, un termostat defect poate opri alimentarea sistemului, dar si a debitului de apa, incat camera sa fie extrem de rece. Prin urmare, ori de cate ori un proprietar considera ca nu are temperatura suficienta pentru confortul termic dorit, va trebui sa verifice termostatul si implicit daca acesta este setat la temperatura aplicabila inainte de a apela la furnizorul de servivii si reparatii de aer conditionat.

Furnizorii de servicii de tip AT- aparate termice- trebuie sa ofere urmatoarele considerente in relatia cu proprii clienti:

  • Servicii de intretinere pentru produsele comercializate;
  • Tipuri de marci si dispozitive recunoscute la nivel mondial;
  • Reparatii complete pentru piesele aprobate si achizitionate;
  • Garantia calitatii produselor cumparate;
  • Profesionism si eficienta;
  • Proiectare, instalare, recomandari si sfaturi de mentenanta asupra sistemelor termice si ventilare achizitionate.

Dispozitive de economisire a energiei pentru un mediu durabil

Ca un raspuns la apelul global pentru economisirea energiei si pentru a combate cresterea preturilor la gaze, se impune o serie de sfaturi de economisire a energiei prin apelul la o multime de solutii eficiente. Desigur, cu totii ne dorim facturi la electricitate mai mici, in ideea de a utiliza mai putine resurse. Pentru acest lucru, ca si proprietari de locuinte, trebuie sa avem in vedere urmatoarele:

  • Instalarea unor sisteme termice eficiente, cu o garantie reala de cel putin 10 ani, in ideea de a avea grija de mediul natural;
  • Identificarea celor mai bune solutii si mecanisme pentru a economisi energie in propria casa. Acest lucu poate fi de mare ajutor daca vom utiliza dispozitive termice care se monitorizeaza si se programeaza de la distanta, cum este si cazul termostatului fara fir it 600 de pe site-ul saluscontrols.ro;
  • Dezvoltarea unui program durabil de regenerare, prin alimentarea cu energie alternativa, preluata din razele solare sau aer;

Si, nu uitam nici de intretinerea pe care o avem fata de mediu, care trebuie sa fie protejat prin cele mai bune si sigure solutii ecologice.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *