bani din videochat

Cel mai mare sprijin al romancelor in lupta cu economia s-a dovedit a fi nimeni altul decat Lucky Studio Iasi, studioul de videochat care a fost aproape de femei si le-a ajutat sa treaca peste problemele financiare existente. Acesta a fost creat chiar in anul 2008 si inca de pe atunci ofera suportul financiar pe care femeile si-l doresc pentru a duce  viata buna.

In momentul in care femeile au descoperit cat de benefic poate fi Lucky Studio, a devenit un adevarat refugiu pentru ele. Astfel ca, astazi Lucky Studio numara peste 250 de angajate din toata tara, care si-au gasit ajutorul si intelegerea in acest studio.

Luand nastere din urma unei echipe tinere si dornice sa ajute femeile, Lucky Studio are la baza nevoia femeii si oferirea tuturor conditiilor in care ele sa-si poata satisface nevoile. Acest lucru a fost posibil datorita profesionalismului echipei care a creat studioul, care a avut o organizare desavarsita.

Lucky Studio se bucura de premii si recunoastere internationalacamera lucky studio

Tot acea organizare a dus studioul catre recunoasterea nationala, dar si internationala, prin beneficiile pe care le-a oferit de-a lungul timpului. Totodata, profesionalismul de care a dat dovada studioul i-a adus numai premii in toti acesti ani.

Cel mai recent premiu primit de Lucky Studio a fost in cadrul prestigiosului AW SUMMIT, in care studioul a fost declarat cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

Prestigiul studioului aduce fetelor castiguri zilnice peste 300 de leimodel

Iar acest lucru este sustinut zilnic, prin faptul ca modelele de la Lucky Studio castiga sume excelente de bani, care le duc in topurile castigatoarelor. Acestea au ocazia de a obtine intre 300 si 800 de lei zilnic, unele obtinand chiar mai mult datorita experientei pe care o au.

Castigurile zilnice nu sunt singurele lucruri cu care s-a remarcat in Romania. Fiind cel mai bun in domeniu, Lucky Studio a dorit sa arate ca a ajuns in top datorita modelelor sale. Astfel ca, in semn de recunostinta, acest studio de videochat din Iasi isi rasplateste modelele duminica de duminica, cu bonusuri intre 300 si 3.000 de lei.

Aceasta rasplata nu este singurul mod prin care Lucky Studio le multumeste modelelor, insa. Acesta le pune la dispozitie servicii zilnice, confort si conditii optime de munca, prin care ele pot lucra cat mai usor si relaxat.

Ele au parte de un mediu prietenos de munca, in care sunt respectate si apreciate pentru ceea ce fac zilnic. Totodata, ele au siguranta ca lucreaza intr-un mediu absolut legal, unde au libertatea de a castiga bani zilnic si de a duce o viata confortabila.

 

De admin

12 comentarii la „Lucky Studio Iasi asigură un job excelent pentru modelele de videochat”
  1. Nimeni nu isi bate joc de nimeni. Decizia femeilor de a se angaja la Lucky Studio le apartine, iar faptul ca raman inseamna ca li se ofera ce li s-a promis si nu altceva 🙂

  2. In transport, machiaj zilnic, manichiura, pedichiura, cursuri de limba engleza si franceza, accesorii, sedinte foto, sedinte de infrumusetare, etc. Frumos, nu? :X

  3. Poate parea putin ciudat sa lucrezi intr-un studio de videochat, dar in ultima perioada a devenit din ce in ce mai obisnuita aceasta meserie si pana la urma este important ce iti doresti tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *