stailer

A venit și mult așteptata perioadă a concediilor și toți românii fug pe undeva, fie e vorba de litoralul nostru, fie prin vreo țară deschisă turiștilor. Evident, că tot în această perioadă femeile sunt acelea mai preocupate de cum arată și vrând nevrând tot trebuie să ajungă la saloanele de înfrumusețare, pentru că acasă-i greu să te epilezi, de pensat nu te apuci că nu vrei să rămâi fără sprâncene, de manichiură ce să mai zic, oja clasică o să-ți sară cu fiecare val al mării care te lovește.

Probabil ai stat o perioadă să plănuiești unde mergi cu familia, probabil ți-ai pregătit și 100 de haine pentru 7 zile. Dar ți-ai pregătit și programările? Dacă nu și ești pe ultima sută de metri, singura ta soluție este Stailer. Iată de ce.

Ai mai multe șanse să găsești un stilist cu Stailer

Cei pe care îi frecventezi cu siguranță nu vor putea să te primească atât de repede. Așa că, decât să pierzi timpul într-o completă stare de panică, accesând zeci de pagini ale saloanelor din orașul tău, sunând la fiecare în parte, mai bine îți rezervi tu singurică locul pe un scaun, online. Este gratuit, nu ai nicio condiție de utilizare, citeste si aici alte detalii.

Intri pe stailer.ro, setezi data și ora, serviciul de hair & beauty dorit, orașul din care ești, genul feminin în acest caz, și voila! Primești doar locurile unde îți poți face programare în funcție de disponibilitatea ta. Să zicem că s-a învârtit roata norocului, iar Stailer este karma aia bună pe care o așteptai. Așadar și prin urmare, nu mai depinzi niciodată de agenda stiliștilor, ci mergi la salon când vrei tu.

Stailer poate fi utilizat momentan în Iași, Oradea, Cluj Napoca, Timișoara și București, însă cererea publicului a devenit tot mai mare, așa că se va extinde și către alte orașe cât de curând. Sigur o să ai nevoie de un epilat total, deci dacă ești din București de exemplu poți să-ți faci o programare pentru epilare la salon Stil Art, un loc unde ești întâmpinată de personal profesionist și o atmosferă primitoare, relaxantă, într-un salon cu un design de bun gust.

Trebuie să instalez ceva?

Nu chiar deloc. Doar intri pe pagina oficială în browser. Nici măcar nu trebuie să îți faci cont pentru a utiliza platforma. Poți să-ți faci programări rapide ca-n Fast & Furious și fără el. Și din linkul primit poți chiar și anula programarea dacă nu mai poți ajunge. Fără a da vreun telefon către salon, fără a plăti vreo taxă.

Contul însă este mai avantajos și e gratuit, deci de ce să nu îl creezi? Din el poți gestiona mai eficient toate programările pe care le ai, tot din el poți anula și chiar poți seta și remindere, atât de utile în special că acum ai destule pe cap cu pregătirea tuturor și e posibil să uiți de programări. Reminder-ul te va atenționa de dinainte când trebuie să ajungi la salon.

Te las să descoperi singură cât de ajutor este Stailer pentru programările hair & beauty. Accesează pagina oficială și ai liber la programări! Pentru alte detalii scrie echipei la support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *