inel de nunta

Bijuteriile sunt o mandrie pentru orice femeie, care ajunge sa poarte fie un inel, fie o pereche de cercei cu mandrie, fiind si un simbol al unei prietenii sau al unei relatii de cuplu. De cele mai multe ori barbatii refuza sa poarte o verigheta pentru ca sunt de parere ca nu da bine cu locul lor de munca si implicit cu ceea ce isi doresc ei sa exprime.

Din acest motiv, cei mai multi barbati se fac ca uita de verigheta si eventual o lasa pe chiuveta din baie sau pe noptiera, avand scuza perfecta pentru a nu o purta. Altii se tem ca o vor pierde in cursul zilei. Indiferent de motiv, cei mai multi considera ca valoarea unui inel este mult prea mare din punct de vedere sentimental pentru a fi pierdut.

Barbatii nu poarta  verigheta pentru ca pur si simplu nu le plac bijuteriile

Din nou, acest lucru nu este cel mai bun pentru a cauta scuze, dar unii oameni se simt inconfortabili cu bijuterii. Unii oameni se simt destul de incomozi cu un inel pe deget, in timp ce altora li se pare ca sunt diferite obiecte ornamentale pe deget.

Pentru ca nu se potriveste cu personalitatea si implicit pentru ca barbatii isi doresc sa fie faimosi

Multe personalitati sau vedete care mai sunt si celebre aleg sa nu poarte verighete sau inele pentru ca au tendinta de a varia, mai ales ca un inel de nunta le reduce din faima. Multi oameni stiu mai multe informatii despre celebritati decat propriile lor familii, incat chiar si atunci cand se pretind a fi singuri ei nu sunt.

Verigheta este impotriva convingerilor lor

Inelele de nunta sunt o moda normala astazi, dar nu au fost intotdeauna o necesitate. Colonistii din America din secolul XVII nu au crezut in inele de nunta si au existat chiar secte religioase care excludeau simbolismul verighetei ca o credinta in mariaj.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *