departament urgentedepartament urgente

Exista o serie de urgente medicale pentru care ar trebui sa mergi la departamentul de urgente si de a fi consultat imediat fara a mai astepta altceva sau sa treaca de la sine. Departamentul de urgente de la spital este creat special pentru acei oameni si acele persoane suferinde care nu mai pot face nimic pentru sanatatea lor pe moment, care sunt foarte grav raniti sau simt o durere foarte mare inexplicabila.

Daca si tu resimti vreunul dintre simptomele grave ce tin de una dintre urmatoarele afectiuni sau boli, ar trebui sa suni imediat la urgente sau sa mergi chiar tu ori sa fii dus de cattre cineva apropiat.

Rani suferite dupa un accident auto

Poate ca se pare ca ai doar cateva rani si vanatai secundare si usoare ici si colo, insa organele interne pot fi mai mult decat deteriorate si nu iti poti da seama pe moment daca ai ceva sau nu, de aceea ar trebui sa mergi iemdiat la urgente sa vezi exact ce ai. In mod special daca airbagul la masina ta nu s-a declansat, ar trebui sa mergi la urgente sa fii vazut de cineva si daca ai fost cumva ranit de la accident, si suferi de dureri de gat, ar trebui sa suni imediat la 911, astfel incat sa vina cineva de la urgente, eventual o ambulanta sa te ia la spital, daca acest lucru este necesar.

Lovituri la cap/dureri de cap grave

Daca suferi de orice fel de rana la cap sau afectiune, si daca iti mai pierzi si constiinta  sau dupa nu te mai simti complet treaz dupa o lovitura grava, ar trebui sa suni de indata departamentul de urgente (sau sa pui pe cineva care sa sune acolo) ca sa vina  cineva dupa tine si sa te duca la spital. La fel, daca ai parte de o durere de cap severa ar trebui sa ajungi la spital de indata, si daca te doare capul si te mai doare si gatul, ai febra, confuzie, ameteala sai piedrerea temporara a vederii, ai nevoie sa fii  vazut imediat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *