trai climat uscattrai climat uscat

Cumpara-ti un umidificator. In cazul in care locuiesti intr-o zona cu climat uscat si ai nevoie de putina racoare si umezeala, exista o gramada de umidificatoare pe piata, dintre care unele sunt mai bune decat altele in termeni de cat de bine le functioneaz filtrele. Ceata rece sau aburul rece este o optiune, o alta optiune fiind insumata de ultrasunete. Principalul tau scop este de a aduce umiditatea relativa la un nivel intre 40-50%, iar un umidificator pentru camera este special creat pentru a produce aceste lucruri.

O alta idee de a-ti purifica si racori aerul este de ati achizitiona cateva plante in fiecare camera, daca este posibil. Acestea sunt o metoda superba de a adauga ceva umiditate in aer si de asemenea imbunatatesc infatisarea  camerei, atat in ceea ce priveste decorul, cat si ambianta. Asigura-te ca vei consuma cantitati aditionale de vitamina C cu zinc. Suplimentele de omega 3 ajuta la reconditionarea aspectului pielii. Incearca de asemenea sa iti limitezi consumul de cafeina, care deshidrateaza corpul si pielea.

Daca este posibil, poarta doar tesaturi din lana si haine din bumbac. Vezi daca poti sa-ti procurezi de undeva  niste perne umplute cu tesaturi si materiale naturale. Tesaturile sintetice nu permit adeseori pielii sa respire in conditii de vreme rece sau calda iar senzitivitatea corpului  la temperatura  poate fluctua atunci cand intri in zone aride. Acest lucru poate agrava eczemele, de asemenea.

Foloseste lotiuni naturale cu cat mai putine ingrediente artificiale, de vreme ce  multe produse au derivati din alcool, acre usuca pielea. Daca te pricepi, iti poti prepara propia lotiune de corp sau crema de maini  si de fata folosind ingrediente ca untul de shea, uleiul de cocos, aloe vera si uleiul de masline. Internetul  are foate multe site-uri pe baza de plante care ofera retete simple pentru prepararea propriilor creme. Le poti stoca in borcane sau cutii de creme in frigider.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *