tips-uri birou acasa

Pentru un birou de acasa ar trebui sa investesti ceva creativitate si idei in amenajarea acestuia astfel incat sa ai parte de spatiul potrivit pentru desfasurarea activitatii intelectuale pe care o desfasori de acasa, din confortul propriei locuinte.

Puterea florilor

Plantele de interior sunt niste mici ajutoare versatile. Toata lumea stie ca o planta purifica aerul, ne reduce nivelul de stres si ne stimuleaza creierul pentru a lucra mai bine. Insa, plantele sunt cele care ne fac locuintele sa fie caminul nostru cald si drag si daca biroul tau sau fereastra de langa sunt inca goale, iti recomand cu tarie sa ai in vedere achizitionarea si amplasarea unor flori sau plante pe ele drept decor si nu numai. Cateva ghivece de flori vor introduce un alt stil de viata in mod sigur in interiorul tau in care lucrezi.

Pereti minune

Fotografii, amintiri, deupaje din ziar si table de scris, sunt cu toatele accesorii de birou super esentiale si functionale, care iti decoreaza biroul, dar si iti asigura o imagine vizuala a lucrurilor pe care le iubesti ci pe care le doresti. Peretii mei sunt plini de citate motivationale si de sfaturi, de fotografii si de colaje cu amintiri.

Asta ma ajuta sa imi imbunatatesc productivitatea si sa imi mentin atentia focusata pe sarcinile de lucru. Si mai mult de atat, ma ajuta sa imi pastrez in memorie toate intalnirile, programarile, afacerile importante si lucrurile de facut. Vrei sa-ti creezi si tu, asadar, o tabela inspirationala?

Axeaza-te pe culori vii

Atunci cand vrei sa iti dieferentiezi spatiul, adaugarea de culoare ar putea fi exact solutia perfecta. Asigura-te ca ai parte de o mobila buna, insa adauga-i tu ceva culoare vie si speciala care sao diferentieze si sa o personalizeze. Paletele de culori inspirationale si invioratoare iti vor face treaba mai usoara cu siguranta!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *