mypanasonic

Asiaticii sunt cunoscuti pentru tehnologia careia ii pun bazele si felul in care reusesc sa se priceapa la orice vor. Astfel, si japonezul producator Panasonic are o reputatie mare, fiind unul dintre cei mai mari producatori de electronice din lume.

Desi nu a abordat la fel de mult tehnologia Smart, precum au facut coreeni (Samsung, mai nou si LG) sau americanii, acestia s-au afundat mai mult in electrocasnice, si orice electronice care tin de traiul omului, realizandu-le cat mai bune. Altfel spus, nu s-au ingramadit in domeniul in care toti producatorii doresc sa fie cei mai buni, ci si-au ales multe alte produse pe care sa le perfectioneze, unde sa nu aiba nici o asa mare concurenta.

Printre produsele de la Panasonic intalnim totusi si un  element mai popular care a adoptat tipul de tehnologie Smart, fiind vorba de Smart Tv.  In rest, Pansonic vinde produse de ingrijire persoanala, precum periutele de dinti electrice, irigatoarele de gura, masinile de tuns si de barbierit si altele. Toate cele enumerate sunt realizate atent, fiecare finisaj fiind gandit strategic, fie pentru o pozitie mai placuta in mana, fie pentru o masa cat mai mica a produsului. Astfel, niciun element nu este pus degeaba, doar pentru a exista acolo si pentru a supraincarca produsul.

Axandu-se pe o gama variata de produse, acestia au ajuns la performante foarte mari in toate aceste segmente, fiind unii dintre cei mai puternici producatori de electrocasnice la ora actuala.

Unul dintre avantajele ingineriei asiatice care ii ajuta este calitatea si durata de viata a produselor.

Atentie! – a nu se confunda tehnologia asiatica si produsele de acest tip cu cele realizate tot in zona asiatica, dar vandute la preturi mici si care dispun de o calitate deplorabila. Acele produse sunt imitatii ale produselor create de producatori importanti, dar care nu au nicio valoare.

Din acest motiv, produsele de firma, precum cele de la Panasonic trebuie cumparate din magazine serioase, eventual magazine licentiate sa vanda acest tip de produse si care au contract cu producatorul, ori cu un distribuitor legal al producatorului.

Magazinul Mypanasonic.ro are legatura directa cu producatorul Panasonic, magazinul fiind un distribuitor legal al produselor Panasonic de mai bine de 20 de ani. Datorita unei vaste experiente, puteti avea incredere in acest local.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *