stailer

Românul nu refuză o petrecere nici dacă afară e Apocalipsa. Ce mod mai bun de a-ți petrece ultimele clipe decât distrându-te pe muzică distinsă, simfonii ce-ți încântă urechile, note și versuri ce te ung pe suflet, ca cele ale manelelor? Ei, glumesc, or maybe not. Când ești cu prietenii și te distrezi nici nu mai contează ce muzică e pe fundal.

Dar ție îți place să arăți impecabil chiar și când ești anunțat de un eveniment pe ultima sută de metri. Ca să obții o programare la salon în doar câteva ore, ai nevoie de un miracol, iar acela este Stailer.

De ce trebuie să treci pe Stailer

Dacă ești persoana care nu are răbdare pentru așteptat, atunci clar nu îți place să suni la saloane și să te programezi peste zile sau săptămâni. Până acum oamenii s-au dezis de metodele tradiționale de a plăti și de a cumpăra. Acum totul e ușor de rezolvat în mediul online și mai nou și programările la stiliștii preferați. Stailer înglobează o mulțime de servicii din sfera hair&beauty. Dacă ai nevoie de un make-up artist care să îți ofere o transformare spectaculoasă în următoarele ore, tot ce trebuie să faci este să accesezi stailer.ro.

Motorul de căutare funcționează cu filtre, exact ca în cazul shoppingului ce îl faci din confortul patului. Setezi data și ora, serviciul dorit, locația ta și genul, iar platforma îți pune la dispoziție în doar câteva clipe lista cu stiliști ce se pliază pe cerințele tale. Aici sunt înscriși stiliști din orașele Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și chiar și din capitală, iar cât de curând va cuceri și alte colțuri ale țării. Simplu, nu-i așa? Însă asta nu e tot ce poate face Stailer, citeste aici mai multe detalii!

Stailer – o platformă ce-ți ușurează viața și îți aduce doar beneficii

Platforma este complet gratuită și nu ai nevoie de cont ca să faci o programare rapidă, însă acesta are mai multe avantaje. După crearea unui cont dispui de o agendă modernă, ușor de înțeles, care te menține organizat și știi când și unde ai programări. Îți poți seta chiar și remindere dacă te știi cu antecedente de pierderi de memorie. Contul te ajută să vizualizezi saloanele ce le-ai frecventat, pentru a ști unde trebuie să mergi iar pentru o transformare a look-ului.

Aici totul e bazat pe transparență, fiindcă cei care au conceput Stailer știu că unii clienți mergeau la salon și ajungeau să plătească mai mult decât credeau. Din rușine nu spuneau nimic, însă îi cam ustura inima când ieșeau bancnote în plus din portofel. Odată ce ai ales stilistul care să te răsfețe, acesta dispune de informații utile precum prețul serviciului dorit, durata acestuia și vine însoțit chiar și de poze before&after ale lucrărilor realizate de el. Astfel, tu ai libera alegere să colaborezi cu care crezi tu că ți-ar satisface toate cerințele.

Intră în cadrul site-ului oficial www.stailer.ro și garantat nu te vei mai uita înapoi la conversații telefonice enervante ce-ți pierd timpul. Pentru alte informații scrie echipei la support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *