stailer

Se spune că un produs sau un serviciu bun nu are nevoie de reclamă, întrucât cine are nevoie de ele le va găsi, cu siguranță. Acest lucru este valabil și în lumea industriei de frumusețe, unde stiliștii de renume îi numeri pe degete, iar numele lor reprezintă o garanție în sine pentru serviciile și experiența oferite.

Sunt însă și situații în care nu ai nevoie neapărat de un stilist de renume, ci de niște servicii de calitate la un preț decent, care să te scoată dintr-o încurcătură atunci când ai de mers la o petrecere sau la un interviu. Iar dacă mai este și aproape de casă ori de locul de muncă, să poți trage o fugă după program, cu atât mai bine.

Dar unde să găsești toate aceste ingrediente, astfel încât vizita ta la salon să nu mai fie o alergătură continuă? Răspunsul ți-l oferă Stailer, cea mai nouă platformă dedicată stiliștilor și clienților, deopotrivă. Prin intermediul acesteia vei găsi nu doar saloanele care să corespundă nevoilor tale, ci și stiliștii disponibili, asa cum este specificat aici.

Cum caut un stilist cunoscut

După cum spuneam, Stailer nu este doar o înșiruire de saloane, despre care nu știi prea multe până nu dai un telefon să te interesezi în mod direct. Este mai mult decât atât. Vorbim despre o platformă integrată, prin care stiliștii vin în întâmpinarea clienților și invers.

În acest sens, putem spune că Stailer se adresează antreprenorilor din industria frumuseții, care doresc nu doar să se devină cât mai cunoscuți pentru potențialii clienți, ci să meargă mult mai departe, determinându-i să facă o programare pe site.

Practic, aici nu vei avea parte de reclamă mascată și de link-uri supărătoare generatoare de trafic, ci de informații cât se poate de concrete și de reale. Practic, oricine are un salon de frizerie, coafura, make-up sau de epilare se poate înscrie pe platformă, într-o bază de date ce va fi pusă apoi la dispoziția potențialilor clienți. Iar Stailer nu se adresează numai femeilor.

Chiar dacă sexul frumos face o prioritate din vizitele la saloanele de înfrumusețare, sunt suficienți bărbați pentru care programarea la un salon de frizerie sau de tuns barba reprezintă, de asemenea, o problemă. Nu mai punem la socoteală apariția unor servicii dedicate, precum epilat, manichiură sau pedichiură, care, dacă până nu demult erau rezervate exclusiv femeilor, au început să fie din ce în ce mai des frecventate și de bărbați.

Programare în trei pași

Prin urmare, putem spune că pe Stailer ai acces la unii dintre cei mai buni stiliști din branșă, pe care îi poți accesa într-un mod extrem de simplu. Este de ajuns să treci în câmpurile special dedicate orașul de interes, genul, serviciile oferite și ora la care ai dori programarea, iar platforma îți va afișa conținutul personalizat pentru tine, din baza de date deja întocmită.

Totul nu durează mai mult de un minut, programarea putând fi făcută din fotoliul tău comod de acasă, de la birou sau chiar între două opriri la semafor. Totul, la doar un click distanță.

Informații suplimentare pe: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *