rafturi metalicerafturi metalice

Stii si tu cum este cand ai nevoie de organizare a unui spatiu. Te gandesti ce poate sa se incadreze ca stil ca mai apoi sa faci o investitie. Doar ca ce se dovedeste a fi de o calitate inferioara va fi plata ta pe mai tarziu. Asa ca alegerea optima din start inseamna acele rafturi metalice care sa iti supraetajeze totul.

Rafturile metalice sunt cel mai adesea intalnite in magazine cu profil tehnic, in fabrici, uzine, depozite, garaje si asa mai departe. Insa nu este exclus sa se apeleze la aceasta idee si cand vine vorba de comert, de hale sau de magazine cu depozit. Sunt practice si necesare dincolo de aspectul estetic. Organizeaza totul pentru ca spatiul pe care il ai la dispozitie sa fie mai usor amenajat si exploatat la maximum, indiferent de tipul sau. Dupa caz insa exista si varianta acelor rafturi care se pot foarte bine amplasa intr-o incapere, in locuinta, acolo unde se doreste organizarea unei biblioteci si nu numai.

In functie de nevoie vine si tipul de raft. Cu alte cuvinte se preteaza oricarei situatii. Spre exemplu sunt rafturi simple sau cu suport inferior pentru a sustine o greutate fara sa aiba loc sa cada. Poate fi de asemenea vorba de acele rafturi care devin compacte si cu functia mobila se pot dispersa numai la nevoie, ocupand mai putin spatiu de expunere. Cu dimensiuni diverse astfel de rafturi sustin foarte bine greutati destul de mari. Insa totul este din nou la cerere, putand fi chiar si rafturi ce ar trebui sa sustina paletii, asa cum vedem in marile magazine de orice profil.

Realizate din metal cu strat de vopsea zincat sau vopsit in camp electrostatic toate rafturile de acest gen sunt o necesitate la un moment dat. Cu siguranta ca unii se gandesc la alternative pana cand sa faca pasul decisiv. Insa intr-un raport perfect de calitate si pret, functionalitate si mod de organizare a unui spatiu nimic nu se compara cu metode de rafturi metalice. Sunt o investitie pe termen lung care justifica totul si nu sunt sanse de a regreta.

Demontate daca la un moment dat reamenajezi totul, rafturile dispun de suruburi care stau la baza de montaj sau demontaj dupa caz. Pe cat de simplu se instaleaza pe atat de rezistente sunt. Alegerea iti apartine insa trebuie sa te gandesti la principalele aspecte, de rezistenta, aspect si calitate.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *