sfaturi body building

In  cele ce urmeaza va voi da cateva idei si sfaturi legate de cum ati putea sa va intariti si cresteti masa musculara in doi timpi si trei miscari cu ajutorul exercitiilor fizice, mersului la sala si cu ajutorul suplimentelor alimentare care sunt special create pentru body builderi. Trebuie doar sa acordati o atentie deosebita acestor sfaturi si veti ajunge curand pe calea succesului.

Numarul unu al oricarui antrenament pentru cresterea muschilor ar trebui sa fie ridicarea de greutati la sala de forta. A-ti crea propriul program personalizat de antrenamente fizice si de dieta care sa se potriveasca cu stilul tau de viata si cu asteptarile tale poate fi destul de simplu, daca stii cum sa ti-l aproprii.

Va trebui sa planifici cam cate zile din saptamana te vei antrena la sala, ce fel si cate exercitii fizice vei include in antrenamentul tau, cat de lungi vor fi perioadele se respiro dupa un asemenea program fizic, cam cate repetitii ar trebui sa faci pentru fiecare set de exercitii in parte si cate si mai cate sunt in legatura cu asta.

Multe persoane tind sa se simta la un moment dat supraincarcati si depasiti de situatie din cauza cantitatii mari de informatie de  peste tot si care este legata de felul in care ar trebui sa se antreneze un culturist, asadar trece si mai mult timp pana cand cineva isi da seama ce i se potriveste cel mai bine si ce functioneaza cel mai bine pentru acesta.

Trebuie sa iti amintesti mereu ca jumatate din batalie este doar planul de inceput, asadar evita a intra in prea multe detalii care nu vor face altceva decat sa te tina din inceputul antrenamentului. Pe cat de curand vei merge la sala si vei incepe sa ridici greutati, cu atat mai curand vei incepe sa iti intaresti si maresti muschii si iti vei vedea trupul transformat in fizicul ideal dupa care tanjesti atat.

Cu siguranta va trebui sa te asiguri ca vei urma cateva strategii bune astfel incat antrenamentul tau de la sala te va ajuta sa iti construiesti muschii doriti. Pentru inceput, ar fi ideal sa intri pe pagina shopbuilder si sa verifici ceea ce ai putea sa achizitionezi de acolo pentru a te pregati cat mai bine pentru antrenamentul tau de fitness sau pentru culturism.

Acolo vei gasi exact nutrientii si suplimentele alimentare potrivite pentru stilul tau de pregatire si vitaminele si mineralele care sa iti ofere energia si puterea de care ai nevoie pentru eforul pe care il vei depun in sala de forta si la aparatele de ridicat.

Primul sfat legat de bodybuilding este ideea de a te axa si concentra mai mult pe ridicarea a din ce in ce mai multe greutati de-a lungul timpului, de la inceputul antrenamentului si pe durata acestuia. Dar pe langa faptul ca va trebui sa treci de la antrenamente mai simple si mai putin solicitante la din ce in ce mai multe greutati cu care sa lucrezi in timpul antrenamentului, va trebui sa te axezi si pe greutatea instrumentelor de forta din sala la care vei merge., care trebuie sa creasca din ce in ce mai tare de la startul antrenamentului si pana pe parcursul acestuia.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *