sex diverse viziunisex diverse viziuni

Exista tot felul de practici care mai de care mai geniale si mai provocatoare ce pot starni invidia si celor mai vechi yogini si experti sexologi, practici pe care si voi le puteti invata din cele ce urmeaza. Cu toate ca un cuplu se afla deja intr-un stadiu avansat al relatiei in care se afla, asta nu inseamna ca stimulentii din punct de vedere sexual nu mai trebuie provocati, pentru ca doar asa va puteti mentine o relatie tanara si o activitate sexuala care sa va mai faca placere la fel ca la inceput.

Italia

In Italia, tara celor mai amorosi dintre oameni si celor mai pasionale cupluri, dar si a unora dintre cei mai frumosi si sexy barbati si femei din lume(cum altfel, doar sunt latini), oamenii se folosesc foarte mult de ajutorul tehnologiei pentru a-si condimenta relatiile si iubirile.

Atunci cand distanta ii separa, chiar daca aceasta nu este foarte mare, italienii don juani din fire se folosesc de camerele web, de calculatoare si de telefoanele performante pentru a vedea ce mai fac, cum mai arata si cum se mai simt doamnele si domnisoarele lor frumoase si fierbinti.

Cum altfel sa mentii focul aprins in inima si in alte zone mai erogene daca nu prin intretinerea lui cu ajutorul imaginilor, filmuletelor si inregistrarilor live cu partenerul de viata care, in timp ce se gandeste la tine, se mangaie si se satisface in cele mai fierbinti moduri?

Brazilia

In Brazilia, cei mai fierbinti si pasionali dintre oameni sunt cei care stiu exact ce si cum sa faca si cum sa intretina atmosfera pentru a avea parte de cea mai buna relatie de cuplu pe care o poate avea cineva.

Acestia pun in practica ceva mai putin obisnuit pentru toata lumea cand vine vorba despre sexul oral. Mai exact, inainte de a recurge la o asemenea tactica sexuala, femeile iau putina miere amestecata cu ceai caldut si abia apoi trec la satisfacerea iubitului. Placerea este cu siguranta de ambele parti.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *