guild-wars-2-guide-bg2Trebuie sa apara un patch nou pentru Guild Wars 2 care se va concentra total pe adaugarea sau imbunatatirea caracteristicilor MMO-ului, dupa cum a dezvaluit ArenaNet intr-un post de pe blog.

Aparand pe 15 Aprilie, noul update este caracterizat ca fiind „Pachetul de caracteristici din Aprilie 2014” si va fi primul patch care nu va adauga nimic in termeni de poveste a jocului, concentrandu-se in schimb pe calitatea imbunatatirilor de viata. Desigur, va pregati terenul pentru viitorul continut ce tine de povestea jocului.

ArenaNet va dezvalui o lista plina cu caracteristici treptat, dar prima este o revizie generala a sistemului de trasaturi curent. Realizat pentru a adauga 40 de noi trasaturi in joc, patchul din aprilie va introduce de asemeni o interfata de utilizator simplificata si oportunitatile de progresie proaspete si orizontale pentru jucatori. Una din schimbarile principale care o sa vina cu noul sistem de trasaturi este plusul de trasaturi grandmaster si faptul ca vei avea nevoie sa deblochezi trasaturile majore prin intermediul obiectelor de ghid pentru noile trasaturi. Acestea vor fi gasite completand continutul specific PvE, precum dungeonuri, bosi si povestile personale, desi unele pot fi cumparate de la antrenori de profesie. Fiecare clasa va primi o noua trasatura grandmaster intr-o maniera de aoferi mai multe posibilitati de constructie variate.

Alte schimbari includ faptul ca nu vei mai fi nevoit sa vizitezi un antrenor de profesie pentru a cumpara un „training manual”, in loc de asta permitandu-ti sa ajungi adept, master si grandmaster ajungand la nivelele 30, 60 si respectiv 80. Acestea vor fi disponibile gratuit de indata ce vei ajunge la nivelul cerut.

Punctele de trasaturi vor fi de asemeni condensate, cu fiecare nou punct fiind echivalentul a 5 puncte vechi. Punctele vor fi dobandite de la nivelul 30 in colo, o data la 6 nivele, pana vei ajunge la nivelul 66 cand vei primi doua de o data.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *