stailer

Uneori, din pură grabă sau pentru că așa este mai ușor și mai la îndemână, preferăm să alegem ce este în apropierea noastră. Alegerea salonului unde să îți faci o stilizare a sprâncenelor spre exemplu o vei face după un astfel de criteriu. Ei bine, s-ar putea să ai și alte opțiuni și le poți găsi destul de ușor. Cel puțin dacă te bazezi pe Stailer. Hai să povestim de ce este simplu, rapid și gratis să alegi Stailer.ro.

O nouă platforma care îți gestionează mai eficient programările la salon

Stailer include o lista saloane de cosmetica în tot orașul și deocamdată se axează pe Iași, Timișoara, Cluj Napoca și Oradea. Astfel, doritorii pot alege în orașul lor un serviciu de interes și selectând data și ora, ajung astfel să primească instant o listă a celor care au loc disponibil.

Știi și tu probabil cât de frustrant este să nu găsești loc liber pentru pensat sau întreținere barbă, pentru un simplu spălat pe păr și îndreptat cu placa. Uneori ajungi să accepți oricând ți se spune, doar pentru că știi că ai nevoie de servicii profesionale și nimeni altcineva nu ți le poate oferi. Povestea se schimbă însă cu Stailer.

Cu un cont creat în cadrul aceste platforme îți aduce avantaje de client. Spre exemplu poți gestiona ușor orice programe, o poți anula, reprograma, poți compara prețurile și în plus accesezi totul cu mult mai ușor – datele, setarea de remindere de tip sms primit pe telefon spre exemplu. Totuși nu este obligatoriu să îți faci cont, dar iată că sunt destul de multe avantaje de avut în vedere.

Cât mă costă? Este întrebarea firească ce avea să urmeze, nu-i așa? Ei bine nimic. Stailer este gratuit pentru utilizatori. Așadar ai de partea ta un ajutor nesperat poate pentru ca programările să îți fie mai ușor de realizat. Poți face asta și dacă ești femeie și dacă ești bărbat. Cei din urmă au la rândul lor servicii de interes, de la întreținere barbă, stilizat sprâncene, manichiură, însă mai frecvent trec pragul saloanelor pentru tuns. Iar acum sunt la modă diverse stilizări, deci iată un motiv în plus de a alege un salon unde stilistul te pune în temă cu tot ce e nou.

O surpriză pentru cei dragi ție

La fel de bine poți opta pentru un salon aranjare barba in Iasi unde să programezi o ședința pentru cineva drag. Îi faci un beauty day, totul mai ușor. Un astfel de plan îl duci la bun sfârșit cu Stailer, fără să dai telefoane sau să complici organizarea în vreun fel.

Salonul îl poți alege în funcție de: locație, de preț, de cât durează serviciul dorit, în funcție de cât de bine se pricepe un stilist sau o cosmeticiană. Găsești în cadrul paginii stailer.ro toate informațiile care să te ajute să iei o decizie, respectiv distanța până la salon, direcția spre acesta, recenzii și fotografii printre altele.

Ai nevoie de asistență? Cere ajutor aici: support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *