programare la salon in Sibiu cu Stailer

Nu mergem la saloanele de beauty, nu pentru că nu ne dorim, ci pentru că nu găsim un loc liber atunci când noi avem nevoie. De regulă cam stăm după agenda stilistului, pentru că locurile sunt mai tot timpul ocupate. Am merge și la alte saloane însă se repetă aceeași poveste, “nu sunt locuri disponibile momentan, doriți o programare pe luna viitoare?”

Luna viitoare deja nu ne mai ajută pentru că prietena noastră deja este măritată. Așa că alegem să ne aranjăm cum putem acasă, eventual chemăm o cunoștință să ne ajute cu buclele de la spate. Nu este una dintre cele mai bune variante, însă alte alternative nu avem.

Majoritatea am trecut pe aici și folosesc timpul trecut pentru că acum cu Stailer, aceste evenimente neplăcute chiar rămân o amintire.

Stailer este o platformă online cu ajutorul căruia îți poți găsi un loc liber la un salon de hair and beauty chiar și în aceeași zi, deci nu mai trebuie să aștepți o lună. În plus, este o platformă cu care te programezi în mai puțin de 5 minute. Deci, cum sună asta?

Să spunem că ai nevoie de o programare la salon in Sibiu și nu ai prea mult timp la dispoziție pentru că trebuie să participi la un eveniment despre care ai aflat pe ultima sută de metri. Intră pe plaforma Stailer, selectează serviciul de care ai nevoie, salonul disponibil,  ora și data, iar programarea este gata. Simplu, rapid și eficient. În câteva secunde vei primi un sms cu toate detaliile programării tale, iar pe site ai toate informațiile care te interesează precum prețul serviciului, timpul estimat de lucru, fotografii ale lucrărilor efectuate, a stilistului cât și salonului, adresa exactă prin Google Maps, dar și recenziile celor care au fost deja la acel salon și s-au programat cu Stailer.

Dacă te gândești la calitate, nu-ți fă griji. În cadrul saloanelor de pe Stailer, toți stiliștii au experiență vastă în domeniu, care sunt la curent cu tot ce este nou pe piață și care pun accent pe nevoile clienților.

Iar ca și costuri, cu Stailer te poți programa ori de câte ori ai nevoie, la orice oră din zi sau din noapte pentru că este o platformă 100% gratuită. Ce servicii găsești cu Stailer? Citește mai jos.

Gama de servicii de pe Stailer

Regăsești aici o gamă complexă de servicii din industria de frumusețe. Servicii precum  epilare la salon in Sibiu, manichiură, pendichiură, pensat și stilizat sprâncene, tuns, vopsit, masaje de relaxare, tratamente faciale și multe altele.

În plus, este o platformă care se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, în egală măsură. Calitatea primează la fiecare salon prin produsele pe care stiliștii le folosesc, ambientul și buna dispoziție, experiența în domeniu și plăcerea cu care lucrează de fiecare dată.

În ce orașe te poți programa cu Stailer

Stailer a fost lansat prima dată în Cluj Napoca apoi au urmat orașele Iași, Oradea, București și Timișoara. De curând Stailer a apărut și în Sibiu, Constanța și Brașov și cu siguranță nu se va opri doar în aceste orașe. Fondatorii Stailer ne anunță că platforma va apărea cât de curând și în celelalte colțuri ale țării.

Pentru mai multe detalii accesează platforma cu același nume sau pe pagina de Facebook.

Date de contact: support@stailer.ro.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *