relatiile la locul de muncarelatiile la locul de munca

Stii ca nu ar fi trebuit sa-si ia de munca acasa, pentru ca asta va va da peste cap relatia, timpul liber si intalnirile, insa acest lucru s-a intamplat pentru ca departamentul tau a intrat intr-un conflict cu departamentul lui si lucrurile nu au iesit tocmai bine, de aceea este nevoie de mai mult timp pentru a da de cap problemei.

Colegii vostri se comporta destul de ciudat in preajma voastra si nu stiu cum sa va vorbeasca sau sa comunice o sarcina de lucru. Poate ca vorbeati doar despre rapoarte de buget, insa ceilalti din jur se comporta ca si cum ati fi vorbit despre cine stie ce lucru interzis si fierbinte. „Oh, imi pare rau copii!” va spun si aploi pleaca facandu-va cu ochiul inainte sa apucati sa va explicati.

Supraevaluati situatia cu profesionalismul de care dati dovada. Cand trebuie sa interactionati intr-o intalnire profesionala, va schimbati atitudinea si actionati ca si cum ati fi niste straini unul cu celalalt, facand ca lucrurle sa para si mai ciudate pentru toata lumea implicata. Ca rezultat, nu sunteti niciodata invitati impreuna la intalnirile cu clientii.

Marea dilema daca sa plecati sau nu impreuna sau separat pentru intalnirea de dupa munca. Stiti ca de veti pleca amandoi odata de la munca, toata lumea va fi atat de surprinsa si va sti ceea ce puneti la cale.

Atunci cand va vedeti la munca dupa ce ati avut o mare disputa acasa este atat de ciudat. Poate ca puteti starni o adevarata furtuna atunci cand plecati de acasa, insa nu va veti desparti pentru asta mai ales ca maine aveti acea mare prezentare de tinut in fata unor clienti. Bafta la a obtine rezultate bune dupa ce sunteti atat de furiosi unul pe celalalt, de pe urma faptului ca nu ati fiert pastele cum trebuie si masa nu a iesit asa cum va doreati.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *