red string

De-a lungul timpului, oamenii s-au întrebat despre sensul vieții. În toate colțurile lumii, căutarea unui răspuns final a dat naștere unei varietăți de învățături filosofice și legende încântătoare.

Astăzi, vă prezentăm povestea Corzilor Roșii. Originară din Japonia, această legendă explică misterele vieții într-un mod atât de credibil și incredibil de romantic! Dacă soarta există cu adevărat, să sperăm că funcționează exact așa cum este descris aici.

Închide ochii. Imaginează-ți că corpul îți devine transparent. Îți poți imagina rețeaua complexă de vase de sânge care unește toate părțile corpului tău? Acum, ține cont de un canal deosebit de special în cadrul acestui sistem – acela care conectează inima cu degetul tău! Formată din artera ulnară, acest canal face din degetul mic un adevărat „reprezentant” al inimii tale. Din acest motiv, în multe culturi, atunci când doi oameni fac un armistițiu sau depun un jurământ, o fac cu ajutorul degetului mic.

Conform legendei japoneze, acest fir emanat din inimă nu se sfârșește la vârful degetului. Aceasta continuă sub forma unui șir roșu invizibil, care „iese” din degetul mic și continuă să se interpună cu corzile roșii ale altor oameni – conectându-vă inima cu a lor.

Două persoane care sunt conectate în acest fel sunt legate împreună de soartă. Mai devreme sau mai târziu, sunt destinate să se întâlnească, indiferent cât de departe se află sau cât de mult diferă circumstanțele lor de viață. Și, când se întâmplă – acea întâlnire îi afecteaza profund pe amândoi. Corzile pot uneori să se întindă și să se încurce, ceea ce ar putea amâna întâlnirea. Totuși, aceste legături nu vor fi rupte niciodată.

O astfel de perspectivă asupra vieții și a relațiilor a dat naștere filosofiei holistice, care afirmă că esența noastră vitală nu se limitează la limitele corpului nostru fizic. Holistul declară că suntem una cu Universul și vedem noțiunea de Red String ca una din căile spre înțelegerea acestei unități.

Te-ai gândit vreodată că: „Această persoană a intrat în viața mea pentru un motiv”? Cel mai probabil ai dreptate. Și s-ar putea ca soarta să te fi îndrumat deja până la punctul în care poți aduce schimbarea în viețile altora.Această filosofie susține că, deși nu toți putem întelege asta, viețile noastre se mișcă într-o direcție pre-ordonată, ghidată de șiruri invizibile care sunt răsucite în țesătura Universului însuși. Și tot timpul, firul roșu care ne leagă de sufletele noastre îndepărtate se scurtează. Așa cum spuneau japonezii: lumea noastră are partea ei de obstacole, dar nimic mu este întâmplător.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *