Stailer

Cu toate știm cât de greu este să obții o programare la un salon de coafură sau de cosmetică de pe o zi pe alta, mai ales când ai de onorat o invitație la un eveniment programat din scurt. Telefoane peste telefoane, zeci de căutări pe net sau recomandări din partea prietenelor, toate acestea nu îți sunt de niciun folos, dacă te nimerești în perioada sărbătorilor sau în sezonul nunților și al botezurilor. Toate acestea pot fi însă de domeniul trecutului, dacă apelezi la platforma Stailer, creată special pentru tine.

Cu ajutorul noii platforme online, programările tale la salonul de coafură sau de machiaj devin o joacă de copil. Doar câteva slide-uri și bifarea unor câmpuri pe ecranul telefonului și programarea ta la salonul dorit este gata. Să vedem însă cum poți beneficia de acest serviciu-fulger de la Stailer.

În primul rând, va trebui să ai o idee despre serviciile pe care dorești să le accesezi, precum și intervalul orar care te-ar avantaja cel mai mult. Odată ce vei intra pe site, vei găsi patru câmpuri electronice mari și late, unde va trebui să introduci numele orașului, al serviciului dorit, genul solicitantului, precum și intervalul orar dorit de tine. Odată completate aceste câmpuri, Stailer îți va afișa toate opțiunile disponibile din aria de interes bifată de tine.

Dacă dorești să mergi mai departe cu filtrarea rezultatelor, poți căuta inclusiv un nume de salon sau chiar un stilist preferat. Este de ajuns să tastezi doar primele caractere dintr-un nume, iar Stailer îți va afișa deja numele de saloane sau de stiliști din baza sa de date. Intră așadar pe Stailer și vezi aici lista completa a saloanelor din Iasi.

Iar asta nu e tot!

Pe Stailer vei vedea nu doar lista saloanelor din orașul tău, ci și prețurile pe fiecare serviciu bifat de tine. În acest mod, vei putea alege salonul cel mai avantajos pentru tine, din punct de vedere financiar. Iar dacă dorești un salon cât mai aproape de tine, atunci nu ai decât să intri pe fiecare salon în parte și să studiezi locația afișată pe hartă. Vei evita în acest sens drumuri nesfârșite prin zone ale orașului pe care nu le cunoști prea bine. Sau, dacă îți este de ajutor, poți plasa locația salonului pe sistemul de navigație de la bordul mașinii, care te va duce negreșit spre locația aleasă de tine.

Dacă dorești o programare la salonul Session din Iasi, lucrurile sunt la fel de simple. Să presupunem că te-ai oprit la salonul Session dintre cele enumerate mai sus. Ai ocazia să studiezi oferta de prețuri, dar și descrierea proprie, cu afișarea tuturor serviciilor oferite. Prin urmare, indiferent că vei alege un simplu tuns, un vopsit de păr sau servicii de manichiură/pedichiură, vei avea ocazia să studiezi recenziile plasate de clienții Session care au călcat pragul salonului înaintea ta. Totul, cât se poate de simplu și de transparent.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *