prieteni calatorieprieteni calatorie

De ce prietenii de calatorie sunt cu mult mai buni decat prietenii din restul timpului? Ei bine, in principal datorita faptuui ca acestia inteleg intreaga trauma a unei mahmureli urate sau a unui drum mai putin linistit si chiar simpatizeaza astfel de lucruri. Pentru ca sunt prieteni de calatorie si asta le place cel mai mult; sa calatoreasca alaturi de tine sau sa calatoreasca in principal.

Ai o cu totul alta persoana care sa-ti spuna ovesti si intamplari amuzante, pe altcineva, nu tot prietenii tai care se piseaza la cap cu aceleasi intamplari. Si pentru ca nu este pentru prima data cand te vezi cu aceste persoane, intamplarile si povestile va pot include pe toti, de asemenea.

Acesti prieteni de calatorie sunt pe aceeasi lungime de unda ca si tine. Acestia, de asemenea, isi traiesc viata buna pe o plaja din Saint Tropez sau in Ibiza, asteptandu-te sa li te alaturi. Ceea ce inseamna ca iubesc aceleasi lucruri ca si tine; sa calatoreasca peste tot si sa aiba parte de multa distractie in toate colturile lumii. Din Paris si Barcelona, pana in Londra si Bilbao. Lumea nu a mai vazut astfel de prieteni calatori care sunt la fel de pasionati de acest lucru.

Acesti prieteni ai tai de calatorie te-au vazut in toate momentele rele si grele si sunt alaturi de tine in continuare. Se pare ca aceste calatorii pot scoate si ce mai este rau din om cateodata. De aceea, acesti prieteni sunt obisnuiti cu fata ta de dimineata, dupa ce a-ti dormit in vreun cort sau dupa ce ati tras o betie de zile mari si acum sunteti cu totii, inclusiv tu, cam mahmuri si cam iritati de situatie.

Acestia iti tin partea mereu. Hotelurile si motelurile, pensiunile si campingurile sunt pentru dormit, dar si pentru alte lucruri mai exotice si mai sexy, asadar acesteau v-au vazut si v-au gazduit atunci cans simteati nevoia sa plecati cu cineva acasa dupa o seara reusita intr-un club local. Si prietenii te cunosc pentru ca si ei au facut exact aceleasi lucruri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *