lavetelavete
Pentru ca ne place sa locuim intr-o casa curata, care sa ne ofere cele mai bune momente de liniste si de relaxare, este necesar sa stim ca cele mai multe suprafete din casa trebuie sa fie dezinfectate, aerisite si curate. Din acest motiv se impune sa avem o igiena sanatoasa a intregii case, motiv pentru care zilnic sau saptamanal optam sa stergem geamurile, sa dezinfectam clantele de la usi, sa aspiram si sa aerisim fiecare incapere.

Cum sa ai o casa curata?

Pentru ca de fiecare data observam o pata, observam o mizerie sau putin praf, incercam pe cat posibil sa realizam cea mai eficienta curatenie, incat sa nu avem reactii alergice la unele din acestea, motiv pentruu care de cele mai multe ori folosim produse care contin clor sau alcool.

Ca sa ai o casa curata trebuie sa stii si ce produse sa cumperi, incat nu este indicat sa mizezi pe acele produse ieftine, pentru ca automat si calitatea lor va fi mai slaba. In schimb poti alege acele produse care sunt recomandate de intreaga lume, produse care te ajuta sa obtii stralucirea casei pe care ti-o doresti, incepand de la spray-uri pentru mobila, solutii pentru lemn, detergenti de vase, detergenti universali sau solutii dezinfectante. Pentru ca iti place sa ai vase curate, sa ai o masa curata pe care sa iti iei micul dejun, este esential sa stii ca gasesti online lavete pentru intreaga bucatarie a casei tale.

Sfaturi pentru o casa curata
  • incearca sa cureti suprafata in asa fel incat sa fie curata si uscata, pentru ca in caz contrar nu vei face decat sa ascunzi murdaria.
  • clateste fiecare suprafata cu o laveta uscata, pentru a indeparta praful si mizeria, apoi opteaza pentru o laveta cu solutie de curatare.
  • sterge praful de sus in jos, exact cum obisnuiai sa cureti tabla la scoala, pentru ca in acest mod nu vei munci de doua ori la curatarea suprafetei de mobila. Daca incepi sa stergi rafturile mobilei de pe partea superioara pe partea inferioara, vei obtine un plus de curatenie.
  • incearca sa folosesti acele ustensile adecvate pentru fiecare suprafata, incat sa stii ca un echipament adecvat te va scuti de o munca suplimentara. Incearca sa memorezi ca fiecare suprafata are materialul si ustensila ei si le poti ordona dupa un principiu propriu ca sa scapi de mai multa dezordine.
  • daca este sa faci curatenie generala, tine minte ca aceasta se face doar o data pe an, in special vara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *