par lung

Ce poate fi mai frumos decat atunci cand iesi la plimbare si pe strada vezi o domnisoara cu un par lung si frumos de iti vine sa exclami „Mama, ce par frumos!” incat te gandesti serios sa nu te mai tunzi si sa iti lasi parul sa creasca pana cand ajunge la lumgimea dorita.  Stiati ca multe dintre persoanele cu parul lug dezvolta unele obsesii in ceea ce priveste comportamentul si atitudinea parului?

Mai exact aceste obsesii provin din diferite temeri si implicit din relatia pe care incep sa o dezvolte cu propria podoaba capilara. Unele din cele mai neplcute situatii cu care se confrunta cei care au un mare control si pasiune asupra parului lor vizeaza in principal aranjarea continua a acestuia. A devenit un tic pentru cei cu parul lung sa stea mereu cu mana in par, sa isi mangaie parul si sa spuna singuri ca parul lor este cel mai frumos.

Cei cu parul lung nu pleaca niciodata din casa fara a lua in geanta o perie sau un pieptene cu care sa isi araneze parul si cu siguranta nu ies din casa fara a nu se uita in oglinda inainte de a face ultimul pas spre a iesi din casa.

Cei mai multi obisnuiesc sa aiba in propria baie o gama intreaga de produse de ingrijire a parului, incepand de la diverse sampoane, balsamuri, creme de par, masti de par, fixative, spume de par, clame de par ideale pentru fiecare anotimp.

Unul din cele mai placute subiecte pentru cei care au parul lung este cel despre coafuri si despre hair stilisti, in masura in care pastreaza o relatie buna cu cel putin un profesionist in domeniul ingrijirii parului. Daca esti la o intalnire cu o persoana de acest timp si adresezi o singura intrebare, atunci trebuie sa te astepti ca ea sa vorbeasca minute in sir despre cum si-a aranjat si ingrijit parul pentru acea seara.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *