o nunta cu artificii

Eu imi doresc ca nunta mea sa fie cea mai frumoasa petrecere la care vor participa vreodata prietenii si familia mea, dar mai ales un eveniment special si unic in viata mea in cadrul caruia sa ma simt eu cel mai bine si sa iasa totul asa cum am sperat inca din copilarie.

Inca in urma cu luni bune am planuit toate detaliile aferente nuntii mele de basm, rand pe rand si cu sprijinul familiei si apropiatilor mei, insa mai ales alaturi de logodnicul meu drag care isi doreste sa se bucure la fel de mult ca si mine de aceasta zi care urmeaza sa fie atat de speciala.

Prima zi din viata noastra de cuplu casatorit. Prima zi in care ne luam in serios rolurile de sot si de sotie. Prima zi in care vom fi pe cont propriu si la casa noastra. Prima zi ca familie aparte si prima zi in care voi purta numele iubitului meu drag si iubitor.

Cum as fi putut realiza in mare parte toate aceste lucruri din parcursul vietii mele de pana acum daca nu cu ajutorul lui, a familiei si al celor apropiati noua si carora le suntem atat de recunoscatori pentru asta? Pana si viitorii nostri nasi de cununie sunt alaturi de noi si au fost alaturi de noi in crearea acestui eveniment memorabil si unic din vietile noastre. Totul trebuie sa fie cat mai bine pus la punct si nimic nu trebuie uitat.

Meniurile, sala de inchiriat in cadrul restaurantului sau a pensiunii inacre se va desfasura petrecerea de seara, aranjamentele si marturiile special alese si aranjate pentru fiecare cuplu in parte, sunt doar cateva dintre aspectele la care am tot lucrat de-a lungul timpului, inca de cand ne-am anuntat logodna in fata tututor celor dragi noua.

Pe langa aranjamentele legate de persoanele care ne vor incanta cu prezenta, stabilirea domnisoarelor si cavalerilor de onoare, aranjarea salii si stabilirea orei si datei in primul rand, mai exista cateva elemente surpriza pe care le-am avut de luat in evidenta pentru ca petrecerea de nunta sa ia o turnura dintre cele mai speciale si memorabile pentru toata lumea.

De unele lucruri s-au ocupat nasii nostri binecuvantati care ne sunt ca si niste parinti. Cu toate ca urma sa fie si o surpriza pentru noi, i-am descusut in legatura cu una dintre surprizele de la mezul noptii, de dupa ce eu voi fi probabil furata de catre cavalerii de onoare (vedeti cum e, pana si lucrurile astea trebuie sa fie stiute) si am aflat ca vom avea parte de un foc de artificii de la otimar.

Cel mai special lucru ce as fi putut vedea vreodata si trai pe cont propriu, mai ales in cadrul nuntii mele de vis, este un foc maiestuos de artificii dintre cele mai variate jucand pe cerul senin al unei nopti calde si pline de mister.

Pot spune ca abia astept sa simt pe propria piele emotiile ce le voi resimti in cadrul intregului eveniment, a nuntii in sine, insa mai ales senzatia pe care o voi simti atunci cand toata lumea va iesi afara sau pur si simplu va privi la cer catre jocurile colorate si intense de artificii care vor incununa o seara reusita si bucuria a doi oameni care se iubesc si au ales sa oficieze acest lucru in fata tuturor cunoscutilor, dar si a Lui Dumnezeu.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *