nlp

Atunci cand spunem ca suntem cei mai buni intr-un anumit domeniu, inseamna ca manifestam o atitudine pozitiva in ceea ce priveste autocunaosterea, motiv pentru care intotdeauna spunem ca daca nu suntem cei mai buni, macar sa pretindem ca suntem. Din alt punct de vedere este indicat sa spunem ca speranta noastra este precum o harta imaginara, in care ii facem loc gandirii sa isi exprime realitatea la cele mai inalte standarde.

De cele mai multe ori cand vorbim despre creier, minte, gandire sau despre transformarea pozitiva, ne referim in primul rand la o programare neuro-lingvistica. Din acest punct de vedere, NLP-ul inseamna o actiune mai complicata, greu de descifrat, pentru ca, luate separat aceste cuvinte vorbesc despre modul de setare al limbii mentale. Partea de neuro se refera la mental, lingvistic se refera la limba, iar programarea se refera la un cod de limbaj, la o setare de a programa ceea ce dorim sa constientizam.

In acest mod, creierul nostru isi construieste propriile limbaje de comunicare si de perceptie atat senzoriala, cat si vizuala sau tactila, incat o imagine a unui trandafir ne duce cu gandul ca acesta este cel mai plapand lucru, care miroase si arata bine. Pe cand un produs chimic ne creeaza imediat imaginea unui corp decedat, datorita unei toxicitati prea mari.

Pentru ca o oportunitate de a pune in valoare propriul sistem de programare neuro-lingvistica nu se poate invata acasa, este indicat sa stim la cine sa apelam sau ce cursuri sa urmam pentru a fi in cel mai bun triunghi al armoniei, incat sa fim capabili sa preluam intregul controlul asupra mintii, in materie de a elimina toate fricile si fobiile acumulate in decursul anilor.

Cele mai multe vicii se pot rezolva prin urmarea unor cursuri de NLP, incat este important sa invatam cum sa detinem un avantaj in fata competitiei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *