Prajitura-Prajitura-

S-a constatat ca cel mai bun antidot in cazul stresului este o buna portie de ceva dulce, astfel incat englezii merg pe principiul ca dulcele reduce stresul, incat scrierea cuvantului stresat in engleza, „stressed” citit invers, nu inseamna decat desert (stressed=desserts).

Nevoia de dulce provine din nivelul scazut de glicemie din sange de care organismul nostru are nevoie, astfel incat o doza de ceva dulce nu face  rau nimanui. Cu totii am avut momente la birou sau la scoala cand am simtit nevoia sa consumam ceva dulce pentru a ne reduce din nivelul de oboseala sau de suparare si am apelat la o ciocolata sau la o prajitura. Recunoscuta ca fiind cel mai bun afrodisiac natural, ciocolata poate avea unele dintre cele mai bune beneficii cand este consumata in cantitati moderate zi de zi.

Ai dorit sa faci o supriza cuiva si nu ai stiut ce cadou sa ii cumperi si ai apelat la un tort practic, dulce si imbietor si cu siguranta ai adunat cateva zambete si cateva momente placute alaturi de prieteni si de familie. O prajitura este una din cele mai bune metode de a lega o relatie, de a dezlega cuvintele pentru a facilita comunicarea si pentru a aduna cele mai placute amintiri.

Fie ca este vorba de un efect de moment, fie ca este vorba de un eveniment din viata cuiva precum o aniversare sau pentru simplul fapt ca iti doresti sa gatesti ceva dulce, incearca intotdeauna sa optezi pentru acele retete de prajituri care sunt usor de pregatit si care aduc cele mai placute clipe alaturi de cei dragi. Daca iti propui sa iesi cu intreaga familie in oras la plimbare, atunci nu rata sa pasesti intr-o cofetarie de unde poti gasi cate o prajitura pentru fiecare pofticios. O amintire dulce este intotdeauna dat de o prajitura dulce si de un zambet si mai dulce.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *