wolf-logoJocul first-person shooter ce urmeaza sa apara Wolfenstein : The New Order, iti va lua in jur de 20 de ore pentru a-l termina daca colectionezi totul si explorezi toate imprejurimile pe care jocul le are de oferite. Directorul creativ de la Machine Games, Jens Matthies, a dezvaluit acest lucru astazi, in timpul unei sesiuni Reddit AMA.

Matthies a mai declarat ca Wolfenstein : The New Order, ce nu are un mod multiplayer, te va incuraja sa joci din nou jocul, mai ales pentru a explora cronologiile alternative. Acesta a mai spus ca timpuri jucatorii din joc vor face o alegere care va deschide o cronologie alternativa care va schimba vibe-ul povestii jocului.

Acesta spune ca ar fi recomandat sa mai incerci o data jocul, pentru a vedea ce s-ar fi intamplat daca ai fi ales diferit, nu este clar cat de mult difera caile. De asemenea in timpul AMA, Matthies a adresat posibilitatea de a realiza o continuare pentru Wolfenstein : The New Order. Desi nimic inca nu a fost decis, acesta spune ca ar fi incantat sa faca o continuare, sau un joc multiplayer in stilul lui Enemy Territory.

„Dar MachineGames nu le face niciodata pe amandoua jocuri o data. Noi spunem ca cele mai bune rezultate vin prin faptul ca intreaga echipa se concentreaza pe o singura experienta pentru durata unui proiect. Avem o multime de idei pentru continuare, si am fi incantati sa facem una. Acest lucru depinde de succesul financiar pe care o sa-l avem cu acest joc bineinteles. ”

Matthies a dezvaluit de asemenea in timpul AMA, ca versiunea de PC al lui Wolfenstein : The New Order, iti permite libertatea de atribuire a tastelor. Wolfenstein : The New Order se lanseaza pe 20 mai pentru Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 si PC. Precomandarea jocului iti va garanta accesul la urmatorul beta al jocului Doom, desi va fi disponibil doar pe Xbox One, Playstation 4 si PC.

 

De admin

Articol similar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *