curatenie

Avem incredere in lucrurile care ne-au fost inmanate de catre alte generatii. Pana la urma, nu era bunica noastra cea mai minunata gospodina? Nu pare ca mama ta are toate lucrurile puse in ordine? Este posibil ca unele lucruri ce tin de curatenie sa fie doar simple mituri?

Descopera care sunt aceste mituri

Este inalbitorul cel mai bun produs de curatare? Toti ne amintim cum credeam ca inalbitorul era cheia suprema a curateniei finale. La urma urmei, tot ceea ce putea scoate culoarea din anumite produse, insemna sa fie un produs puternic. Insa, adevarata putere nu consta in abilitatea inalbitorului de a curata, pentru ca nu curata chiar atat de mult. Acesta este un dezinfectant si nu un produs de curatenie si isi face treaba atunci cand vine vorba de a ucide germenii si scoate cele mai dificile pete. Insa inalbitorul nu curata murdaria de pe anumite suprafete.

Curata otetul absolut orice? Un lucru pe care l-am auzit de la bunici este ca otetul este un lucru de mare ajutor atunci cand vine vorba de curatenie, si daca stam si ne gandim, este si eco. Insa, exista unele suprafete care nu ar trebui sa intre in contact cu otetul, deoarece poate face mai multe daune decat sa curete. Otetul nu trebuie folosit pe pardoseala din lemn, deoarece este acid si poate deteriora parchetul. De asemenea, otetul nu da nicio stralucire parchetului, din contra, acesta va indeparta stralucirea si luciul lemnului. Multi il folosesc pe post de odorizant atunci cand apar unele pete pe covoare- insa, otetul mascheaza mirosul, dar nu-l elimina.

Sunt ziarele o metoda de curatare a geamurilor si a oglinzilor? Aceasta este una din cele mai populare sugestii de curatare. Cu toate ca sunt larg recomandate ca fiind o alternativa perfecta la prosoapele de hartie, ziarele nu sunt cea mai buna optiune. Adevarul este ca, folosirea ziarelor in acest caz, poate sa pateze geamurile, in special in colturi. Ziarul nu se tine bine daca este umed. Cu siguranta exista metode mai bune atunci cand vrei sa speli geamurile, iar folosirea ziarelor cu siguranta nu este una din ele.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *