mituri-celebritati

O parte destul de interesanta care ii atrage pe oamenii de rand fata de Hollywood, tine de barfele care nu inceteaza sa mai apara in jurul celebritatilor. Bineinteles, celebritatile se prefac ca sunt multumite cu un stil de viata extravagant, dar oare or fi mutlumite de viata pe care o au? Cuplurile faimoase merg pe covorul rosu tinandu-se de mana doar pentru a iesi bine in poze, doar oare se iubesc cu adevarat? Exista o multime de intrebari ramase fara raspuns atunci cand vine vorba de viata celebritatilor, astfel ca se nasc noi motive pentru ca oamenii de rand sa-si doreasca sa afle cat mai multe lucruri despre vedete.

De asemenea, exista si mituri asocitate cu celebritatile, iar unele din acestea au luat nastere din cauza unor motive destul de bune. Alte mituri au devenit doar niste legende urbane pe care oamenii isi doresc sa le creada.

Mituri despre celebritati

Lady Gaga nu e chiar lady- Nu e niciun secret faptul ca Lady Gaga nu iubeste sa poarte pantaloni; la urma urmei, poate isi doreste sa poarte butoane de tastatura, gem de prune sau doar o bucata de carne- stii tu, stilul clasic Gaga. Cu toate acestea, exista zvonuri ca Gaga ar avea si alte organe, care ar face ca aceasta sa fie, de fapt, barbat. In definitiv, acest mit a luat nastere, probabil, din cauza aparitiilor excentrice pe care le are Lady Gaga in public.

Fundul lui J. Lo este de miliarde de dolari- In anii 1990, circula o stire conform careia, fundul cantaretei Jennifer Lopez ar valora un miliard de dolari. Ei bine, acest lucru era sustinut de tabloide, insa, initial, se spunea ca pretul posteriorului sau ar fi de 300 milioane de dolari. Cu toate acestea, pana cand povestea a ajuns sa circule pe intreg mapamondul, aceasta a mai fost inflorita, asa ca suma a crescut pana la 1 miliard de dolari. In timp ce cantareata este extrem de cunoscuta pentru formele pe care le are, aceasta sustine ca povestea este destul de amuzanta. Poate ca posteriorul sau o fi asigurat si J. Lo. nu isi doreste sa divulge care este pretul pe care il plateste pentru a-si intretine aceasta parte a corpului. Sau, poate ca intreaga poveste e falsa, insa un lucru e sigur: oamenii vor continua sa puna un pret acestui… zvon.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *