timp banitimp bani
timp bani
timp bani

Timpul este atat de pretios. Pot exista atat de multe lucruri banale pe care le facem zilnic care ne dau peste cap orele de somn, lasandu-ne mai putin timp la dipozitie pentru a fi de fapt productivi. Dupa ce a fost cercetat exact ceea ce fac oamenii de succes in fiecare zi, au fost stabilite niste anume trenduri legate de aceste lucruri. Cele mai multe dintre acestea implica folosirea cu cap a timpului si a banilor prin utilizarea e diferite metode. Aceste trucuri simple sunt modalitati nu doar de a maximiza ziua, dar si de a salva bani buni.

Un mic dejun simplu si rapid

Micul dejun favorit al cuiva este luat in functie de vreme, de banii pe care ii are la indemana sau daca are ce ii trebuie prin bucatarie pentru prepararea lui. Al meu mic dejun este constituit dintr-o pudra buna de proteine, organica, si din cateva superalimente cum ar fi pudra de radacina de maca, cacao sau seminte din chia. Acest mic dejun asigura perfect nutrientii esentiali  pentru a-mi incepe ziua cu plinul de energie facut. Recomand!

Fabrica-ti propria cafea

Uita de Starbucks sau de alta cafenea cand ai nevoie de o cana de cafea buna. Drumurile zilnice la cafenele de langa birou sau de langa casa iti pot manca foarte mult din timpul liber. Vei sfarsi nu numai pierzand mult timp, dar si bani pe cafele si pe briose nesanatoase, dar de asemenea iti va consuma si din plinul la masina.

Aranjeaza-ti de cu seara hainele pentru a doua zi

Nu este nimic mai stresant decat a alerga de colo pana colo prin casa, de dimineata, si incercand sa-ti dai seama de ce vei purta in ziua in cauza. Ca sa nu mai mentionam zilele in care iti dai seama ca hainele pe care voiai sa le porti sunt in cosul cu rufe murdare. Rusinos, exista zile in care stai foarte mult cu pregatirea hainelor de dimineata si intarzii la munca. De ce sa nu ti le pui tu de cu seara si sa scapi de probleme? Eu asa fac de ceva timp si nu trebuie sa ma mai stresez dimineata. Acest obicei ma ajuta foarte mult.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *