tratament homeopattratament homeopat

Traim intr-o perioada in care factorii de mediu si cei alimentari sunt cei care ne cauzeaza de cele mai multe ori reactii adverse la unele medicamente, la unele produse sau la unele tratamente, incat ajungem din ce in ce mai mult sa fim dependeti de farmacie si de medicamente.

Dar cum ar fi ca in cazul unor dureri sa nu aplicam aceasta metoda, de a imbiba in organismul nostru fel si fel de medicamente care nu fac altceva decat sa ne sensibilizeze imunitatea organismului? De exemplu atunci cand te doare capul iei un antinevralgic, cand te dor maselele imediat iei un ibuprofen, iar cand ai dureri de spate imediat aplici o crema de menta.

Stiai ca toate reactiile organismului la mediu pot provoca unele din cele mai insuportabile simptome? In acest caz este indicat sa aplici un tratament homeopat care iti va trata boala prin continutul de substante minerale, vegetale si animale, regasite in interiorul unor produse medicamentoase care s-au obtinut prin diverse procedee speficice in cele mai mari laboratoare farmaceutice.

Cele mai multe remedii homeopatice ajuta la eliberarea durerilor cronice de cap, la sinuzita, rinita, astm, gastrita, hepatita, ulcer duodenal, dureri articulare, colon iritabil, precum si la unele probleme psiho-emotionale, intrucat inlatura unele dintre cele mai neplacute sentimente de depresie, panica, insecuritate, timiditate, lipsa de concentrare, singuratate sau suferinta. Fiecare organism reactioneaza diferit la durere, incat unii pacienti simt aceeasi durere in mai multe stadii de intensitate, iar unele reactii pot ameliora sau agrava simptomele acestuia, astfel ca in functie de modificarile de temperatura, de mediu sau de hrana, organismul unui pacient poate manifesta atitudini contradictorii.

Recunoscuta in intreaga lume de peste 200 de ani, medicamentatia homeopatica este una dintre cele mai bune mijloace de a lasa organismul sa faca fata situatiilor si durerilor, prin aplicarea de doze cat mai mici de medicamente, incat acesta sa reuseasca sa isi controleze toti stimulii nervosi responsabili cu producerea durerilor. Cele mai multe tratamente homeopatice se bazeaza pe istoricul pacientului si pe varsta acestuia, pe medicamentele ingerate de corpul sau si pe alimentatia, incat unele tratamente sunt mai eficiente decat altele.

Considerata a fi medicina omului intreg, homeopatia vindeca bolnavul si nu boala, incat o boala se poate manifesta in mai multe moduri la mai multi pacienti si niciodata acestia nu prezinta aceleasi simptome, incat de la nastere suntem diferiti si reactionam diferit in functie de cele trei coordonate: mental, fizic si emotional. Homeopatia bazata pe principii bine stabilite este mult mai ieftina in comparatie cu alte tratamente de tip alopatic, deoarece se folosesc cantitati foarte mici de medicamente, iar organismul nu este supus unor toxine in cantitati mari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *