Exista multe magazine care ofera spre vanzare aparate de masuratori. Astfel, magazinul Arc are in plus calitatea produselor si o gama foarte variata din care se pot alege nenumarate produse, existand sanse mult mai mari sa gasiti produsul dorit.

Printre produsele de masuratori pe care le putem intalni se afla si RLC-metrele, aparatele care masoara rezistenta, inductanta si capacitatea unui sistem de curent electric alternativ. Aceste aparate au evoulat foarte mult din istoria lor si pana acum, in ziua de astazi fiind in intregime digitale si avand mult mai multe functii, cum ar fi foarte multe frecvente de masurare, atingand pana la 62 de trepte. Aceste tipuri de aparate sunt in general recomandate pentru uzul in laborator.

In gama de produse oferita de Arc exista absolut orice aparat de analizare de care ati putea avea nevoie intr-o instalatie, pentru a masura toate variabilele de care instalatie dispune. Astfel, daca doriti ca instalatia sa lucreze in parametrii normali si sa aveti siguranta ca va functiona la fel si in viitor trebuie sa faceti masuratori asupra acesteia constant. Totodata exista si masuratori care trebuie sa fie facuta inainte de a incepe lucrarile la diverse instalatii.

Mai mult decat atat, magazinul ofera si autolaboratoare pentru defectoscopie si verificari PRAM, in asa fel incat se pot face verificari ale cablurilor si altor instaltii impamantate direct pe teren pentru a se observa evolutia instaltiilor in timp. Cu astfel de aparate se poate constata de altfel daca instatiile trebuie sa fie reparate sau daca sunt depasite moral si trebuie sa fie inlocuite.

Partenerii care au colaborat sau colaboreaza cu Arc pot garanta ca au avut numai proiecte reusite cu si datorita magazinul si a companiei in sine. Pe langa toate produsele pe care acestia le comercializeaza, Arc dispune si de diverse servicii de asistenta pentru clientii acestora. Mai mult decat atat, in gama de servicii se pot cere chiar si masuratori PRAM, in asa fel incat nu veti fi nevoiti sa cumparati intregul sistem pentru a face o verificare, ci doar veti angaja pe cineva sa faca masuratoarea pentru dumneavostra, astfel puteti avea rezultatele masuratorilor evidentiate de un expert in domeniu care va va da verdictul si va va spune ce ramane de facut in continuare.

Toate acestea se pot realiza prin intermediul firmei Arc, sau prin intermediul online pe http://www.arc.ro .

De admin

2 comentarii la „Magazinul Arc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *