cafea

Urasc rasariturile de dimineata.

Pur si simplu acesti oameni nu inteleg in ce parte a lumii rasare soarele mai devreme si cine iubeste aceste timpuri, mai ales pentru cei care se trezesc la ora 6 dimineata, chiar si in weekend. De cele mai multe ori te intrebi unde e problema ta sau unde e problema lor.

Urasc activitatile matinale.

Cei mai multi spun ca nici o cantitate prea mare de cafea nu ii va ajuta sa se trezeasca suficient incat sa faca fata sarcinilor zilnice, in masura in care cafeaua va ajuta la disparitia somnului. Probabil ca nu isi incep ziua fara o ceasca mare de cafea. Cu toate acestea se simt obositi chiar si dupa ce au consumat 3 cani de cafea, motiv pentru care cafeina este un mijloc puternic de a se mentine improspatati si foarte vioi.

Isi rezerva mare parte din weekend pentru somn.

Cei mai multi obisnuiesc sa doarma cea mai mare parte din zilele de weekend, in masura in care refuza orice invitatie la cafea, la film sau la plimbare. Cei mai multi pun draperiile de vara, inchise la culoare si se fac confortabil in propriul pat, care le permite si pana la 17 ore de somn pe zi. Acestia nu se simt in stare nici sa ia micul dejum in masura in care se trezesc abia la pranz.

Urasc alarmele ceasurilor.

De cele mai multe ori, desi iubitorii de somn isi pun si pana la 5 alarme, acestia continua sa le amane, in maniera in care dorm cu o ora mai mult fata de ora setata.

Urasc sa iasa in societate in timpul weekendului.

Atunci cand sunt invitati in societate acestia refuza cu vehementa sustinand ca sunt foarte obositi, motiv pentru care se inchid in casa si hiberneaza. Nu isi doresc sa fie deranjati in timpul lor liber si mai ales din somnul de frumusete.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *