machiaj 2015

In acest an nou in care cu totii ne dorim mai mult din toate punctele de vedere, ne dorim sa fim mai buni, mai frumosi, mai corecti, mai sinceri sau mai bogati, este bine sa incepem cu cel putin ceva nou in acest an. Cand vine vorba despre machiaj si despre un nou look la inceput de an, este bine sa incercam sa vedem exact ceea ce ni se potriveste din trucurile si stilurile de machiaj din anul 2015.

Culorile aprinse pe buze, ochii foarte sidefati, ochii conturati cu contur negru la baza genelor superioare si cu alb la baza genelor inferioare si de asemenea in colturile ochilor, pometii conturati si pudrati in nuante de piersica si de caisa, dar si fardurile de pleoape cu sclipici, sunt cu toatele vedete ale sezonului rece din anul 2015.

Nanette Lepore a evidentiat foarte mult genele foarte lungi  ale modelelor cu ajutorul conturului de ochi alb. Acest look ajutat de conturul alb pastreaza genele de la a nu parea foarte dramatice. Pentru a va asigura acest look, puteti aplica eyelinerul alb dedesubtul ochilor, deasupra ochilor si in cadrul pliului ochilor. In cele din urma, ai putea face in asa fel incat sa creezi doua linii albe cu ajutorul eyelinerului care sa nu se uneasca.

Fard de pleoape opac. Lasa subtilul in urma alegand acest machiaj inedit si bogat. Designerii au prezentat pe podiumuri o forma precisa de ochi de pisica pentru ochii modelelor ce au defilat pe catwalk inca de anul trecut, insa in loc de clasicul negru, au ales sa foloseasca nuante de albastru sau de verde mate si intense. Pentru a reusi sa obtina acea umbra opaca pe pleoape, au fost trasate niste linii groase de creion albastru inchis, cum ar fi cobalt sau acvamarin. Acestea se vor aplica cu o pensula umeda si vor fi intinse deasupra si dedesubtul ochilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *