relatie lesbienerelatie lesbiene

Sunt unele lucruri care le plac femeilor atunci cand se afla in relatii de lesbianism de lunga durata si implica tocmai felul de a fi al femeilor. Printre acestea si faptul ca se pot bucura si distra mergand impreuna in barurile pentru lesbiene.

Atunci cand esti o lesbiana singura, barurile de acest fel sunt infricosatoare si niste locuri unde toata lumea incearca sa gaseasca pe cineva cu care sa faca sex si cateodata, chiar daca incerci si tu sa obtii o partenera pentru asa ceva, nu ai nici o idee despre ce sa spui, cui si cum sa te comporti, si nu vrei altceva decat sa mergi sa mananci o pizza singura pe udneva.

Ai alaturi pe cineva extraodinar de uimitor (ca fire) si atragator (din punct de vedere fizic) mereu alaturi de tine atunci cand ai nevoie de asa ceva. Indiferent de ceea ce se intampla in viata ta, ea te va intelege intr-un fel in care nimeni altcineva nu o va face si cand ti se intampla ceva extraordinar, aceasta va decora intregul apartament in fundite si culori pentru ca este fericita pentru tine, dar de asemenea si lumanari parfumate, insa si un extinctor pentru a se asigura ca nu se va intampla ceva rau.

Daca simti nevoia de imbratisari si dragalasenii, poti face asta oricand fara incetare. Nimeni nu stie mai bine decat femeile sa se dragaleasca si sa acorde atentie in cadre intime si nu numai. Poti sa o iei in brate si sa o mangai pe partenera ta oricand, pentru ca si ea va face acest lucru cu tine atunci cand va simti. Daca iti place atat de mult sa ai parte de apropriere fizica de acest gen, numai o alta femeie va sti sa iti arate asta si sa te iubeasca numai cum ea stie.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *