intalniriintalniri

Intalnirile iti permit sa vezi cu ce fel de persoana ai de-a face, insa in etapele initiale ale datingului este imposibil sa stii exact tipul de persoana cu care trebuie sa ai de-a face. Din acest motiv, este important sa fii putin atentasfel incat intalnirile sa fie sigure si sa decurga foarte frumos. Exista niste pasi ce trebuie efectuati pentru a-ti creste sansele unor intalniri reusite, mai ales inainte de respectiva prima intalnire cu cineva.

Cercetare

In timp ce unii oameni sugereaza o cercetare generala si amanuntita despre persoana de intalnit, problema este ca verificarile formale sunt pe baza listei de informatii pe care acea persoana cu care este intalnirea, o asigura. In schimb, o simpla cautare pe Google sau pe Facebook te-ar putea ajuta sa dai de nisre rezultate mai multumitoare si mai amanuntite.

O cercetare pe Google te-ar putea ajuta sa decizi daca acea persoana se preteaza sau nu la asteptarile si dorinele tale, dar binenteles, fata in fata este cel mai bine sa o cunosti ca sa ajungi la o astfel de concluzie. Fii atent de asemenea si la rezultatele din social media, de pe conturile retelelor de socializare, si daca acea persoana si tu aveti prieteni in comun, preferinte comune si alte astfel de lucruri. Asta te va putea ajuta sa te decizi daca ar trebui sa te vezi cu persoana in cauza sau nu.

Instiinteaza-ti prietenii de intalnire

Daca te intalnesti cu acea persoana pentru prima data, mai ales daca nu ai mai intalnit-o inainte deloc, spune-i unui prieten unde va veti vedea si e veti face penru prima data. A permite unui prieten sa stie asemenea amanunte este un lucru foarte serios si ajuta la stabilirea unei intalniri sigure.

Nu este o idee rea deloc sa ai un prieten care va manca si el in liniste si tihna in acelasi retsurant in care veti merge si iti va tine spatele la un moment dat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *