salus controls

 

Saluscontrols.ro este o firma infiintata in Marea Britanie, cu filiala si in Romania, avand sediul originar in Cluj-Napoca. Salus Controls este un furnizor de tehnologii si resurse de control electronic pentru pietele de larg consum. Elementul principal ce le caracterizeaza activitatea si reputatia este inovatia – Salus proiecteaza si comercializeaza pe piata propriile branduri de termostatare si sisteme de energie regenerabila.

Toata munca membrilor echipei Salus Controls este realizata intr-un singur scop – de a face stilul de viata al oamenilor mai eficient, sigur si agreabil. Varietatea de produse regasita in mediul online pe Saluscontrols.ro pentru incalzire si gestionare a energiei este infatisata de solutii simple, usor de utilizat in aplicatii gospodaresti sau comerciale. Produsele Salus sunt reprezentate de termostate de diferite tipuri, pompe de recirculare, controllere, senzori de temperatura.salus controls

Cand va ganditi la produsele Saluscontrols.ro, va vine in minte calitatea, ce reiese si din durata de functionare indelungata – rezistenta datorata materialelor din care sunt construite aparatele, dar si multumita profesionalismului de care a dat dovada intregul management al echipei. Salus Controls activeaza pe piata din anul 2004, fiind o alegere de top in randul clientilor. Tinta lor este de a oferi excelenta pe piata sistemelor de control a instalatiilor termice.

Cei 4 factori pozitivi ai firmei sunt :

  • Simplitatea
  • Expertiza
  • Valoarea
  • Profesionalismul

„Saluscontrols.ro va pune la incercare aptitudinile. Instalati termostate si aparate electrice fara ajutor in propria  casa!” – recomandarea echipei.

Conceptul DIY – Do It Yourself

Multa lume imbratiseaza in zilele noastre conceptul „DIY”. Cuvantul „DIY” vine din englezescul „do it yourself” adica ,,realizeaza singur”. „DIY” cuprinde mai exact actiuni desfasurate in confortul propriei case, ce duc inspre imbunatatirea aspectului si consolidarii interiorului si exteriorului locuintei.

Cu alte cuvinte, sunteti invitati sa fiti mesterul casei voastre. Voi, persoane bune la toate, puteti duce la bun sfarsit toate reparatiile casei si sa veniti cu idei noi, creand lucruri desavarsite. Conceptul ,,DIY” va este pus la incercare si cand doriti sa instalati noi aparate, utilaje ce vin in folosul casei voastre, ce tin de sistemul termic.it600

Probabil cu totii am visat sa fim  profesionisti dintr-o data, sa facem totul posibil de acasa, fara ajutorul nimanui sau ne-am dorit sa rezolvam task-uri demne de persoane calificate intr-un domeniu cu ani de experienta in spate.

Ei bine, acest lucru tocmai a devenit posibil. Saluscontrols.ro ne pune la dispozitie produsele de calitate, alaturi de indicatiile necesare si suport tehnic. Acum aveti posibilitatea de a deveni proprii vostri sefi controland activitati importante din gospodaria personala si, mai mult decat atat, sa va largiti sfera de cunostinte.

Preturile firmei sunt mai mult decat accesibile. Astfel, achizitionand produse din gama variata, puteti economisi sume considerabile de bani. Urmarind cu atentie ofertele lor, veti observa ca Salus Controls este un campion atat in ceea ce priveste costurile, cat si calitatea. Pe langa aceste avantaje, Salus vine si cu suportul tehnic si indrumarea cumparatorilor in montarea aparatelor de tip termostate sau centre de comanda pentru sisteme de incalzire in pardoseala.

Este inutil sa irositi resurse financiare pentru a angaja pe cineva sa va monteze instalatia, atata timp cat puteti voi face asta. Mai mult decat atat, montajul oricarui dispozitiv termic este un procedeu simplu, usor de realizat ce o sa va rapeasca doar cateva minute din timpul vostru pretios.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *