Avand in vedere faptul ca Samsung este un  foarte mare producator pe piata produselor inovative si de ultima generatie, este considerat si un competitor pe masura si face valuri in cazul tehnologiei de ultima generatie, insa in ultima vreme prin intermediul noii generatii de televizoare Smart cu proprietati si trasaturi care ar lasa cu gura cascata si pe cel mai mare pasionat de gadgeturi din lume.

In ultima vreme, marele brand Samsung  a participat la o serie de competitii si expo-uri in care si-a prezentat noile modele de Smart TV-uri de dimensiuni generoase, producatorul isi doreste sa vina din nou tare pe acest domeniu si sa prezinte ultima inovatie din domeniul televizoarelor speciale pentru oameni speciali.

Deja s-a confirmat ca in viitorul apropiat, producatorul Samsung se va afisa in cadrul unui eveniment din Germania cu cea mai noua productie in materie de televizoare, si anume unul dintre cele mai mari si mai flexibile Ultra HD TV din lume. Acest eveniment se va desfasura incepand cu luna urmatoare, septembrie, asadar nu mai este mult si noul produs va fi facut cunoscut lumii intregi.

Stiind deja faptul ca anteriorul model de UHD TV flexibil de la Samsung a avut o dimensiune de 78 de inci, este destul de evident faptul ca acest nou model va avea o dimensiune mult mai mare, eventual de pana la 105 inci. Se zvoneste ca acest model de TV va avea in dotare cele mai noi tehnologii de procesare, ca UHD Dimming si un tip de panoul Black Crystal pentru un contrast sporit si pentru niste culori mai vii.

Avand in vedere faptul ca acest tip de televizoare sunt flexibile, denumirea nu ar trebui sa ne duca cu gandul la niste televizoare din plastic sau din orice alt fel de material care ar putea fi impaturit si luat dupa noi, mai ales la asemenea dimensiuni, ci mai degraba este vorba despre un tip de TV-uri normale, care prin apasarea unui buton de la telecomanda, isi modifica forma si devin mai curbate, asa cum erau si vechile modele de televizoare din ultimul an.

Insa, asemenea si descrierii si inovatiei de care dau dovada asemenea televizoare moderne, nu sunt atat de accesibile decat pentru oamenii care isi permit numai produse de lux.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *