Barbatii nu vor arata si nu vor recunoaste de fiecare data ceea ce gandesc. Atfel, nu vom reusi niciodata sa fim sigure de o iubire sincera si adevarata. Nu ne putem lasa pacalite de un simplu „te iubesc”, stim ca vorbele nu au valoare si ca avem nevoie de fapte care sa demonstreze aceast lucru. Pe scurt, degeaba barbatul de langa noi ne declara de cate ori are ocazia ca ne iubeste daca nu ne si demonstreaza asta. Iata gesturile care il vor trada si care te vor ajuta sa iti dai seama daca te iubeste sau nu:

Daca iubitul tau renunta la obiceiurile pe care le indragea foarte mult in trecut, doar de dragul tau si de a-ti face tie pe plac, este un semnal ca te iubeste.

Cand iubesc, sau tin la o persoana, barbatii sorb si analizeaza femeia de langa ei pana la cel mai mic detaliu. Chiar daca pana acum nu l-ai vazut cazand pe ganduri si analizandu-te din cap pana-n picioare, sa nu te miri daca il vei vedea. Dat fiind faptul ca barbatul nu isi exteriorizeaza sentimentele si ca nu spun intotdeuna ceea ce gandesc, el se va ascunde si va aface acest lucru atunci cand tu nu esti atenta. Barbatii analizeaza si studiaza femeia pe care o iubesc, apreciind si iubind ceea ce li se intampla alaturi de tine.

Un alt lucru care iti poate demonstra ca te iubeste este faptul ca te-ar ajuta si ti-ar sta la dispozitie de fiecare data cand ai nevoie de el si te simti singura. Daca ti-ar oferi ajutorul lui neconditionat, indiferent despre ce este vorba, inseamna ca are sentimente puternice pentru tine.

Comunicarea este un factor foarte importat care iti va spune daca te iubeste sau nu. Fii atenta la modul in care te abordeaza si la cat de interesat este de ceea ce ai tu sa-i spui. Comunicarea poate fi importanta si chiar decisiva in relatia de cuplu.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *