Pentru persoanele care stau in picioare foarte mult timp sau chiar jos, unele probleme ale picioarelor pot aparea si se pot devolta intr-o maniera foarte urata. Printre aceste probleme ale membrelor inferioare, putem aduce vorba si despre varice, acele inflamari ale venelor picioarelor de o culoare inchisa, care pe deasupra mai sunt si dureroase, pe langa faptul ca sunt deja foarte inestetice.

Niste idei si sugestii pentru ameliorarea sau chiar tratarea definitva a acestor afectiuni ale venelor cauzate mai mult de sedentarism si de lipsa unui stil de viata sanatos. Acestea pot consta in remedii naturale sau naturiste ce pot fi aplicate chiar de acasa de catre noi insine, pot consta in tratamenete si interventii chirurgicale foarte costisitoare sau pot consta in formarea si dezvoltarea uni stil de viata mai sanatos si mai plin de energie si grija de propriul corp.

Inotul, miscarea zilnica timp de cel putin jumatate de ora, alergatul sau saritul corzii pot fi unele solutii ce pot fi aplicate cu succes pentru a stopa oarecum aparitia varicelor si pentru a indrepta aceasta problema atat de frecvent intalnita in ziua de azi.

Pe langa aceste tipuri de sporturi sau de exercitii fizice si miscarea picioarelor de tip forfecare este foarte potrivita sau chiar miscarea de tip pedalarea a cestora, in aer. De asemenea, daca va veti tine picioarele deasupra nivelului inimii, adica in aer, sprijinite de ceva sau pe o perna, veti putea simti cu totul este mai bine, cum sangele se pune mai bine in  miscare, se incalzeste si o senzatie de relaxare si de usurare va va inunda corpul.

De asemenea, urcatul scarilor este o modalitate foarte buna a de a  avea de-a face cu piciorele dureroase si afectate de varice, sau tocmai pentrua preveni aparitia acestora. Dar si balansul alternativ de pe un picior pe altul sau de pe varfuri pe calcaie pot face minuni pentru sanatatea membrelor voastre.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *