Cel ce urmeaza a fi prezentat  in acest articol nu a fost numai un criminal in serie notoriu; acesta a fost unul dintre cei mai teribili criminali din istorie ce au fost gasiti vinovati de crimele pe care le-au infaptuit. Acesta se regaseste pe lista celor mai rai criminali in serie din cauza naturii crimelor comise si din cauza numarului imens de persoane ucise.

Gilles de Rais, nascut in anul 1404

Gilles de Rais(un nobil francez) este considerat a fi precursorul criminalilor in serie moderni. Inainte de a incepe sa ucida in masa, acesta a avut functia de capitan militar in armata condusa de Ioana d’Arc-cu toate ca nu se stie daca aceasta l-ar fi cunoscut personal. Acest personaj a fost acuzat si in cele din urma pedepsit pentru torturarea, violarea si uciderea a zeci, daca nu chiar sute de tineri copii, in special baieti. 

Potrivit cu marturiile supravietuitorilor, Rais avea o atractie pentru baieteii cu par blond si ochii albastri(asa cum era si el in copilarie), ii atragea pe proprietatea sa, si ii viola, tortura si mutila , de cele mai multe ori ejaculand, poate datorita faptului ca se masturba  in timp ce ii privea, peste trupurile fara viata ale victimelor.

Apoi, acesta si complicii sai insirau capetele copiilor pentru a-si da cu parerea care dintre ei era cel mai frumos si mai blond. Numarul exact al vitimelor lui Rais nu este cunoscut, de vreme ce majoritatea cadavrelor au fost ingropate sau arse.

Numarul victimelor acestui criminal in serie pare sa fie clasat intre 80 si 200; cateva marturii precizand chiar ca s-ar fi ridicat undeva la 600. Victimele se intindeau ca varsta de la 6 la 18 ani si includeau ambele sexe. Cu toate ca Rais prefera baieteii, de asemenea se multumea si cu fetite daca circumstantele o cereau.

Dupa marturia pentru proces a uneia dintre servitoarele lui Gilles(complice la crimele sale) situatia era descrisa intr-un fel teribil si in care victimele nu aveau nici o scapare, atat de monstruoase erau faptele criminalului.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *