frumusete dublafrumusete dubla

Meriti sa te bucuri si sa iubesti persoana pe care o vezi reflectata in oglinda atunci cand te privesti acolo. Prea multa auto-absorbtie este flagelul fiecarui film cu tema copilariei pe care ni-l amintim a-l fi urmarit cu picioarele incrucisate si cu autaturi neiertatoare de copil. Caracterele auto-absorbite erau mereu personajele negative-de la Ursula din Mica Sirena si pana la Maleficent din Frumoasa Adormita. Insa in timp ce adorarea de sine se poate transforma cu usurinta intr-un defect impovarator, este ca prajiturile de ciocolata si zilele in care ti-e prea bine-trebuie utilizata cu moderatie.

Iubirea de sine este un soi de veneratie a propriei persoane. In timp ce cea mai mare parte din mandria si simtul tau de auto-merit ar trebui sa fie imbinate pe plan intern-esti destept? Esti generos? Ii intelegi pe oameni?-este totusi perfect sanatos si chiar ideal sa fii mandru de cum arati. Adorarea de sine negativa  este a te holba la reflectia ta din oglinda  mai mult decat a-ti examina caracterul interior. Iubirea de sine pozitiva este de a te privi pe tine in fiecare dimineata  si a-ti da seama de ceea ce esti si reprezinti cu respect si admiratie, exact ca atunci cand privesti un apus superb.

Meriti sa iti imbratisezi darul cel mai de pret-corpul tau-si sa il imbraci asa cum se cuvine. In timp ce imbracatul in nici un fel defineste o persoana sau ii determina valoarea, hainele  pe care le porti pot spune foarte multe despre tine. Acestea iti pot dezavlui sclipirile starii tale de spirit, prioritatile tale, stima de sine, sistemul tau de valori si ocupatia ta.

Starea ta de spirit iti poate afecta direct vestimentatia pe care o alegi intr-un anumit moment. Atunci cand te simti trist sau nu rea motivat, alegerile tale in ceea ce priveste hainele vor tinde sa reprezinte starea ta de spirit; cu totii avem acele hanorace largi pe care ne place sa le purtam atunci cand ne simtim un pic ciudat, nu-i asa?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *