filme Disneyfilme Disney

Cred ca nu exista in lume o singura persoana care sa nu se fi uitat vreodata la vreun film Disney, care ne permite sa ne intoarcem la copilarie. Chisr si acum, ca adulti, inca admiram aceste filme si profitam de fiecare oportunitate pentru a le urmari din nou si din nou.

Eu, personal, sunt inebunita dupa filmlee produse de Disney. Atunci cand le urmaresc, uimirea si felul in care ma emotionez sunt fara margini. Cat de curand, noi filme Disney trebuie sa apara. Si tu poti sa te bucuri de aceste filme minunate daca te vei uita pe lista de mai jos.

Into the Woods

Acest film este o reprezentare a povestilor clasice, care sunt atat de adorate de copii si de adulti. Cele mai cunoscute personaje sunt Scufita Rosie, Cenusareasa si Rapunzel. Principalul motiv pentru care ar trebui sa urmaresti acest film este distributia actorilor in aceasta productie. Vei deveni rapid impresionat de jocul fabulos al lui Johnny Depp, Meryl Streep si Anna Kendrick.

Chiar, vei avea sansa sa le asculti vocile incredibile ale acetsor actori cantand. Daca esti dornic sa vezi acest film, ar trebui sa mai astepti ceva timp. Va fi lansat abia in aceasta luna, insa mai incolo.

Cinderella

Nu ramane indoiala faptul ca toata lumea adora si apreciaza povestea Cenusaresei. Inca din copilarie am citit de mii de ori aceasta poveste minunata. Fetitele sunt mereu impresionate de povestea sarcaei Cenusareasa. In viitorul apropiat, vei putea urmari o productie care o are ca personaj principal pe aceasta pentru ca Disney a pus in productie un film de genul. Directorul acstui film Disney este Kenneth Branagh care a regizat de asemenea si una dintre seriile Harry Potter. Printre principalele personaje ale filmului se regasesc si Helena Bonham Carter si Cate Blanchett.

Bucurati-va de atmosfera de poveste si urmariti filmele Disney!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *